Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam458
Toplam Ziyaret1686967

Ülkem Partisi “Ülke iki kutuba ayrıldı”

Ülkem Partisi Adana İl Başkanı Yaşar Özer, “Ülkemizdeki siyasi konjonktürde mevcut siyasi partiler ülkeyi iki kutuplu bir ülke haline getirmişlerdir. Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı diye ikiye bölmüşlerdir” dedi.

Ülkem Partisi Adana İl Başkanı Yaşar Özer, Türkiye’nin Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı diye ikiye bölündüğünü belirterek, “yapmadan ülkenin tamamını kucaklamak için ' Bu ülkenin geleceğini kurtarmak için benimde söz hakkım var.' diyen, şimdiye kadar kirli siyasete  bulaşmamış bu ülkemin güzel insanlarından oluşan kadrolar ile yola çıkmıştır” dedi. 

Özer yaptığı açıklamada şu görüşleri paylaştı:

“Mayıs 2019 tarihinde resmi olarak kurulan Ülkem Partisi ülke genelinde hızla Teşkilatlanma çalışmalarına devam etmektedir. Yaklaşık 65 ilde teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayıp il kongrelerine başlamıştır.  Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 15 Mart 1923 Adana Türk Ocaklarında söylediği ' Bendeki bu vakayiin ilk hissi teşşebüsü, bu memlekette, bu güzel Adana' da doğmuştur. ', ' Efendiler gidip Toros dağlarına bakınız; eğer orada bir tek Yörük çadırı görürseniz ve o çadırda duman tütüyorsa, şunu çok iyi biliniz ki bu dünyada hiç bir kuvvet asla Türk'ü yenemez. ' sözlerini rehber edinerek ilk il kongresini 09.02.2020 tarihinde Adana İlinde başlayacaktır.

        Ülkemizdeki siyasi konjonktürde mevcut siyasi partiler ülkeyi iki kutuplu bir ülke haline getirmişlerdir. Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı diye ikiye bölmüşlerdir. 82 milyonluk büyük Türkiye Cumhuriyeti  vatandaşları bu kutuplaşmadan çıkmak ve iki başlı kutuplaşmayı yok etmek için üçüncü bir yol ararken Ülkem Partisi bu alternatifi oluşturmuştur.

      Ülkem Partisi bu kutuplaşmaları bitirmek, 82 milyon vatandaşımızı kucaklamak için hiçbir ayrım yapmadan ülkenin tamamını kucaklamak için ' Bu ülkenin geleceğini kurtarmak için benimde söz hakkım var.' diyen, şimdiye kadar kirli siyasete  bulaşmamış bu ülkemin güzel insanlarından oluşan kadrolar ile yola çıkmıştır.

     50 yıldır sorun olanlar sorunları çözemez. Ülkem Partisi sorunları çözmek, çare olmak için kurulmuş meselesi eğitim, meselesi üretim, meselesi yoksulluk, meselesi yolsuzluk olan daima ileri yükselen Ülkem diyen yurdum insanlarının oluşturduğu Ülkem Ailesidir.”

       Ülkem Partisi Adana İl Başkanı Yaşar Özer, ayrıca tüm vatandaşları 09.Şubat 2020 tarihinde İl Kongresine davet etti.

 

 

 

 

783 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382