Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam97
Toplam Ziyaret1684852

CHP Karaisalı Örgütü mazbatasını aldı

CHP Karaisalı İlçe Başkanı Mustafa Eren ve yeni yönetim kurulu üyeleri mazbatasını alarak görevine başladı.



Başkan Mustafa Eren, mazbata sonrası yaptığı açıklamada, "Mazbatamızı aldık. Yeni yönetim olarak göreve başladık. Hiç bir şey eskisi gibi olmayacak.Gelecek bizim. Ebedi şefimiz, 2.Cumhurbaşkanımız,1.ve 2.İnönü savaşlarının komutanı,büyük devlet adamı İsmet İnönü' ün söylediği gibi" Bir ülkede namuslular en az namussuzlar kadar cesur olmadıkça o ülkede kurtuluş yoktur" dedi.

28 Aralık 2019 tarihinde yapılan kongrede CHP Karaisalı İlçe başkanlığına Mustafa Eren, Yönetim Kurulu asil üyeliklerine Bilgenur Çopuroğlu Başlamışlı, Orhan Metin Begici, Abdurrahman Çöp, Emin Eren, İlhami Geçioğlu, Beytullah Girici, Ferhat Güngör, Ülfet Keçioğlu, Bahattin Uçar, Yahya Uğur ve Şafak Yurtman seçilmişti.
Yönetim Kurulu yedek üyeleikleri de, Halil Kızılkaya, Şeref Köse, Naci Yurt, Edip Özgen, Aysel Kara, Salim Adıyaman, Nihat Karagöz, Ali Çileli, Safinaz Boğar, Can Aşık, Senem Erdem ve M. Yaşar Yücel ve İl Delegeliklerine ise Mustafa Eren, Sabahattin Karabudak, Ali Önal, Şenel Çileli ve İhsan Atay seçilmişti.

612 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231