Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam360
Toplam Ziyaret1681445

Başkan Ay'a Memur-Sen'den ziyaret

Memur-Sen Adana Şubesi'ne bağlı birim başkanları AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay’ı ziyaret etti.

Geçtiğimiz ay AK Parti Genel Merkezi tarafından Adana İl Başkan’ı olarak atanan Mehmet Ay makamında tebrikleri kabul etmeye devam ediyor.
Memur-Sen’e bağlı sendikaların birim başkanları Mehmet Ay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer, Başkan Ay’a Memur-Sen olarak Adana’da yaptıkları sendikacılık faaliyetleriyle ilgili bilgiler verdi. Daha sonra tüm birim başkanları kendi sendikalarıyla ilgili çalışmalarını anlattı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, Memur-Sen'in yakmadan, yıkmadan, zarar vermeden, yasal yollardan mücadele ederek sendikacılığın nasıl yapılması gerektiğini en güzel şekilde gösterdiğini söyledi.
AK Parti il binasında gerçekleşen görüşmeye Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Adana İl Başkanı Mehmet Sezer ile Eğitim-Bir-Sen Üniversite Şube Başkanı, Sağlık-Sen Şube Başkanı, Büro Memur-Sen 2 Nolu Şube Başkanı, Kültür Memur-Sen Şube Başkanı, Bem-Bir-Sen Şube Başkanı, Bayındır Memur-Sen Şube Başkanı, Enerji-Bir-Sen Şube Başkanı, Ulaştırma Memur-Sen 1 ve 2 Nolu Şube Başkanları ile Emekli Memur-Sen, Engelli Memur-Sen, Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Kadınlar Komisyonu Başkanı katıldı.

Ziyaretin ardından Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Adana İl Başkanı Mehmet Sezer Başkan Ay’a Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen’in kurucusu Bilge Sendikacı Mehmet Akif İnan kitabını ve Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi’nin hazırladığı Sevdam, Davam, Sendikam kitabını hediye etti.
Ziyaret, toplu olarak çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.
225 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704