Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam535
Toplam Ziyaret1681620

Adana Büyükşehir Belediyesi’nden Karaisalı’ya destek

Karaisalı 1 Nisan Yatılı Bölge Ortaokulu’na Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından gezici kuaför hizmeti verilirken ayrıca okula engelli sandalyesi, çöp kovaları ve iki adet piknik masası hediye edildi.



Vahit Şahin

 Karaisalı ilçesinde bulunan 1 Nisan Yatılı Bölge Ortaokulu’na Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından gezici kuaför hizmeti verilirken ayrıca okula engelli sandalyesi, çöp kovaları ve iki adet piknik masası hediye edildi.

1 Nisan Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürü Adem Yüce, İsteğe bağlı olarak öğrencilerin saç kesimi ve bakımı hizmetinden gün boyunca yararlandırıldığını belirterek,”Bu hizmetleri öğrencilerimize ulaştıran Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zeydan Karalar'a verilmek üzere Sağlık Dairesi Başkanlığı Engelli Şube Müdürü Dr. Levent Cemal Güngör beye ve Aile ve Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Dr. Muhsin İnal beye okulumuz öğrencileri adına plaket verdik” dedi.

Yüce, ayrıca bu hizmetlerin organizasyonunu sağlayan okul müdür başyardımcısı Rıfat Ölmez, Büyükşehir Belediyesi Karaisalı Kontrolörü Cumali Işıl' a katkılarından dolayı teşekkür etti.

672 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704