Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi19
Bugün Toplam580
Toplam Ziyaret1682567

Geçioğlu’ndan birlik beraberlik mesajları

Geçioğlu,” Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyhan Belediye Meclis Üyesi ve CHP Grup Başkanvekili Av. Fadime Geçioğlu, mecliste yaptığı konuşmada,  İzmir’de Alevi vatandaşlara yönelik çirkin saldırı ile Adana’daki terör olaylarını kınayarak, “Nazım Hikmet’in de dediği gibi ‘Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçe’ yaşamaya devam edeceğiz” dedi.

Karaisalılı Geçioğlu, Seyhan Belediye Meclisinde yaptığı konuşmada, “Bugünlerde ülkemizin coğrafi konumu nedeniyle ülkemiz üzerinde güç sahibi olmak isteyenlerin tarih boyunca ırksal ve mezhepsel çeşitliliğimiz ötekileştirilmek gayesi ile huzursuzluk ve kargaşa çıkararak birliğimizin bozulması ve gücümüzün zayıflatılması amaçlanmaktadır” dedi.

“Bizim çeşitliliğimiz zenginliğimizdir” diyen Geçioğlu, şöyle devam etti:

“Bu nedenlerle İzmir ilinde Alevi vatandaşlarımıza yönelik çirkin saldırı ve Adana ilimizdeki terör saldırısını kınıyoruz, birliğimizi hiçbir gücün bozmasına ve ülkemizdeki hiç bir vatandaşımızın ötekileştirilmesine hiçbir zaman izin verilmemesi gerektiğini düşünüyoruz. Nazım Hikmet’in de dediği gibi ‘Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçe’ yaşamaya devam edeceğiz.”

 

525 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398