Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi13
Bugün Toplam860
Toplam Ziyaret1669246

Ayçe’den lösemili çocuklara destek

Seyhan Belediye Meclis Üyesi ve Meclis Katibi Duygu Atikaslan Ayçe, “Unutmayalım ki her bir kök hücre bağışı bir çocuğumuzun hayallerine, geleceğine umut olacaktır" dedi.

Vahit Şahin

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyhan Belediye Meclis Üyesi ve Meclis Katibi Duygu Atikaslan Ayçe, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nda her bir kök hücre bağışının bir çocuğun hayallerine, geleceğine umut olacağını söyledi.

Ayçe, mecliste yaptığı konuşmada, 2-8 Kasım tarihlerinin Türkiye’de Lösemili Çocuklar Haftası olduğunu belirterek, “LÖSEV’in önderliğinde lösemili çocukları Türkiye ve Dünya gündemine getirilmektedir. Bu haftada aynı kaderi yaşayan çocukları ve ailelerini bir araya getirmek, löseminin tedavi edilebilir, ancak pahalı bir hastalık olduğunu vurgulamak, toplumdaki dayanışmayı artırmak ve sadece ilacın değil moral desteğinin de çok önemli olduğunu vurgulanmaktadır” dedi.

Seyhan Belediye Meclis Üyesi ve Meclis Katibi Duygu Atikaslan Ayçe, “Unutmayalım ki her bir kök hücre bağışı bir çocuğumuzun hayallerine, geleceğine umut olacaktır” şeklinde konuştu.

115 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339