Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam746
Toplam Ziyaret1686179

Cemal Demirdağ’dan stratejik plan eleştirisi

MHP Karaisalı Belediyesi ve Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda Kanunlar Komisyonu Başkanı olan Cemal Demirdağ, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin 2020-2024 stratejik planına ait komisyon raporu üzerinde söz alarak eleştirdi.

DEMİRDAĞ ÖNCE KUTLADI

Stratejik Planı kitapçık haline getirenlere teşekkür ederek, kitapçığın ilk sayfasına Gazi Mustafa Kemal Paşa’nın  “Bende bu vakayinin ilk hissi teşebbüsü bu memlekette, bu güzel Adana’da vücut bulmuştur” sözünün konulmasından dolayı kutlayan Demirdağ, “Genel anlamda 5 yıllık plan uygulanırken belediyemizin ekonomik durumu, ülkemizde ki ekonomik durum, bölgemizde ki ekonomik durum, dünyadaki ekonomik durum ve siyasi durumlar göz önüne alınarak hazırlanan bir plandır” dedi.

Stratejik planın misyonu, vizyonu, ilke ve değerleri hakkında bilgiler veren Demirdağ, şöyle devam etti:

SONRA BAZI DAİRE BAŞKANLARINI  ELEŞTİRDİ

“Stratejik planı komisyonda meclis üyesi arkadaşlarımızla da tartıştık ve kabul ettik. Komisyonda tespit edilen eksiklikler öneri olarak plana eklenmiştir.  Bu arada tüm daire başkanları bize daireleri ile ilgili bilgiler verdiler. Dört daire başkanına teşekkür ediyorum. Çünkü dairelerinin bütçesine hakimdiler. Birçoğu kusura bakmasın ama bihaberdiler, bize anlatamadılar” diye konuştu.

Cemal Demirdağ daha sonra birkaç dairenin bütçesi hakkında bilgiler verdikten sonra,”Stratejik planın Adanamıza hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

1160 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231