Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi13
Bugün Toplam657
Toplam Ziyaret1682644

Kaçar, Karaisalı’nın yollarını gündeme getirdi

Karaisalı Belediyesi ve Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Abdullah Kaçar, mecliste yaptığı konuşmada Karaisalı’nın bozuk yollarını gündeme getirdi.

Kaçar, konuşmsında, "Dörtler’den batı köprüden Örcün-Kırıklı arasındaki dar bir yol var. Buradan en az 30 köy e ulaşım sağlayan bir bölge.  Yol dar, her yıl en az 20-30 tane ölümlü kaza oluyor, o yoldan gitmişse Erol Müdürüm, not almanızı istiyorum. Bir de Bekirli-Çayraz arası çok bozuk” dedi.

Topaktaş-Kaşoba arasındaki 3 kilometrelik  yolun kıyıma hazır olduğunu ve asfalt beklediğini ifade eden Kaçar, “Burada özellikle söyleyeyim ki eğer bu yol yapımında bir ayrıcalık yapıyorsanız, bu köyde yüzde 30 CHP’ye oy vermiş bir köydür” dedi.

Başkan karalar ise, “Niye ayrıcalık yapalım yahu?” şeklinde cevap verdi.

Kaçar şöyle devam etti:

“Özellikle söylüyorum ki burayı yapsınlar: Neye göre yapıyor arkadaşlar bilmiyorum. Sizin de bilginiz var, Erol beye talimat verdiniz.  Varda-Yerköprü arasına.”

KARALAR,” BİZDE AYRIM OLMAZ”

Kaçar’ın konuşmasının arasına giren Başkan Zeydan karalar” Bakın sevgili Kaçar, benim olduğum müessesede benim bilgim dışında bir şey olursa müdahale ederim, asla ve asla oy verdi, vermedi, AK Partili, MHP’li, CHP’li öyle bir ayrım olamaz. Ben beş yıldır belediye başkanıyım, bunun ispatı burada” şeklinde konuştu.

896 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398