Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi14
Bugün Toplam956
Toplam Ziyaret1687465

Ali Coşkun’dan lezzet festivali eleştirisi

Coşkun, “Üzülerek söylüyorum ki, şehrimizin ne altyapı olarak ne de üst yapı olarak buna hazır değil. Şehrimiz kokuyor” dedi.

AK Partili Seyhan Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda Karaisalılı olan Ali Coşkun, Seyhan Belediye Meclisi’nde yaptığı konuşmada,  4-6 Ekim tarihlerinde yapılacak olan 3. Lezzet Festivali’ni eleştirdi.

Coşkun, “4-6 Ekim Adanamız için önemli bir festivali barındırıyor tarih olarak. Adana Lezzet Festivali, şehrimizin tanıtımına şehrimizin markalaşması için önemli bir festival ama üzülerek söylüyorum ki, şehrimizin ne altyapı olarak ne de üst yapı olarak buna hazır değil. Şehrimiz kokuyor” dedi.

Bu olayın Seyhan Belediyesi’nin sorumluluğunda olmadığını da ifade eden Coşkun, “ASKİ bizim sorumluluğumuzda değil ama seçilmiş insanlar olarak bize oy verenler oy verirken şehrin geleceğini sadece kısa vade değil uzun vadede şekillendirmemiz için oy verdiler. Öncelikle başkanımızın önderliğinde diyelim, çünkü sonuç itibariyle seçilmiş başkan olarak kendisidir. Büyükşehire bu konuda baskı yapmamız gerekiyor.  Bakın konteynırlar ve alt yapı ve yer altı konteynırları bizde, fakat kanalizasyonlarımız kokuyor, buna acil olarak müdahil olmamız gerekiyor” diye konuştu.

 

261 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382