Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi13
Bugün Toplam753
Toplam Ziyaret1686186

Mustafa Ünaldı'nın başına gelenler...

Bizim Mustafa Ünaldı’nın başına öyle şeyler geldi ki, hangi birine yansın.Finalde Çatalanspor’a 2-0 yenilerek kaçırdığı şampiyonluğa mı yansın, aldığı yeni aracın başına gelenlere mi yansın. Mutlaka okuyunuz...

Bizim Mustafa Ünaldı’nın başına öyle şeyler geldi ki, hangi birine yansın.Çatalanspor’a finalde 2-0 yenilerek kaçırdığı şampiyonluğa mı yansın, aldığı yeni aracın başına gelenlere mi yansın.

Sosyal medyadan yayınladı. Sosyal medyada atış serbest..Arabasının başına gelenleri şirket adı vererek yazabiliyorlar.Kanun henüz çıkmadığından bir suç unsuru oluşmuyor. Ama biz medya kuruluşları olarak yazdığımızda ise maddi ve manevi tazminat ve ceza davaları açılabiliyor. O nedenle Sayın Ünaldı’dan özür dileyerek şirket adı ve araç marka adını yazmadan sansürleyerek yayınlayacağız.

İşte o yazı:

....MADEM ÖYLE.......
 

2014 model ve 5 yıldır sorunsuz bindiğim … marka aracımı 75.000 bakımı için ADANA … servisine götürdüm. Normal bakım ücretinin 1200-1300 civarı tutacağı söylendi. Güle oynaya gittim.Dediler ki 5 yıl dolmuş gel bunun triger setini de değiştirelim tamam dedim 1800 tl dediler ok dedim etti sana fiyat yaklaşık 3.100 dediler bu triger seti değişirse altında bir su pompası var o da bazen kaçak yapabiliyor bakarız eğer kaçak varsa onu da değiştirelim yine tamam dedim 800.

Sağ tekerleğin akis körüğünde yarık var onu da değiştirelim tamam, V kayışının da değişmesi iyi olur tamam (şu telefon dolandırıcılığına para kaptıranlar gibiyim kaptırdım gidiyorum) tamam tamam tamam.

Sonuçta tüm bu bakımlar yapıldı, cam suyu değişti 45 tl ,falan değişti 230 tl filan değişti 130 tl derken bizim bakım 6780 olmuş  dediler “… life üyesisin indirimin var “sevindim 4780 öde gezele.

Ödedim kartla cart diye (maaşım 4211 tl bu arada) ödemenin ardından V kayışının ve akis körüğünün şu anda ellerinde olmadığımı sipariş geçildiğini gelince uğrarsam takabileceklerini belirttiler. Neyse bu iki eksik dışımda hepsini hallettiklerini ARABAYI alabileceğimi söylediler ailecek arabaya bindik teslim aldığım gün yola düştüm 70 km sonra araç yüksek motor ısısı uyarısı verdi dağın başında (Kızıldağ yolu) kaldı. Telefon çekmediği için otostopla telefon çeken bir yere çıktım çekiciyi aradım 3 saat sonra geldi aldı ARABAYI...

Servise çekildi şanzımanın altında bir boru varmış o patlamış 800 tl.

Değiştirdiler uzun yol testi yapıp verelim size de ikame araç veririz. İkame araç 4 gün sonra verildi 4 gün araçsız gezdim. Uzun yol testini bayram boyunca yaptıklarını söyleyip gel al arabanı sağ teker aksi körüğü ve V kayışı da tamam dediler “Şu parçaların eskisini göreyim dedim” göstermediler aracı aldım daha servisten çıkarken ilk kasiste sağ tekerden bir ses geldi bir daha geldi bir daha geldi geri geldim servise bu arada şanzuman da bir garip durumda anlattım lifte alıp baktılar Z rot yerinden çıkmış dediler 500 (Teknisyenlerin uzun yolda göremediği duyamadığı sesi ben servisten çıkarken ilk kasiste anladım bu arada)

Aracım halen serviste, ikame araç bende, ben ikame araçtan onlar da benim arabadan memnun olacaklar Kİ ne arayan var, ne soran. Bu süreç bayramdan 3-4 gün önce başladı halen devam ediyor .

Göz göre göre dolandırılıyorum akıl verin.

Daha bugün de Adana’nın en işlek caddesinde Özal Bulvarında direksiyon kazık gibi oldu tüm uyarı Işıkları yandı ve araba yine yolda kaldı

(BURAYA KADAR BİLDİĞİNİZ YERLER)

Neyse beni aradılar dediler ki sizin iyi niyetiniz görmek istiyoruz biz de size iyi niyet göstereceğiz. Öncelikle şu gönderilerinizi kaldırın sosyal medyadan “Eeee “ dedim . Sizin aracınıza bir bedel belirleyip size sıfır araç vereceğiz ama imdirimli vereceğiz (BELEŞ DEĞİL DİKKAT zeten onun peşinde değilim) “nasıl yani” dedim . Hocam iyi niyetli müşteri indirimi filan dediler . Kaldırmıştım farkındaysanız. Neyse 15 gün filan geçti arabama bir değer biçme çalışmaları falan filan bu arada bana …… dizel otomatik bir ikame araç verdiler .

Beklemedeyiz .....

Bizim final MAÇI için Karaisalı Kızıldağ yaylasına gitmek üzere ikame araca bindik, oyuncular da var, daha Kabasakal mezarlığına varamadık ikame aracın motor ışığı yandı o da mort....

Onu da yükledik çekiciye gönderdik ……servisine....

Bugün bana döndüler teklif için “MALESEF YENİ ARAÇ TAKAS İSTEĞİNİZ RED CEVABI ALDI “dedi kadıncağız. Sövemedim tüm konuşmalar kayıt altında dediler zaten sövecek takatim de kalmamıştı. Neye sövmeli kime sövmeli ...

Bu servise gittim diye kendime sövüyorum “BEN ETTİM SİZ ETMEYİN”

PAYLAŞMANIZI RİCA EDİYORUM BUNDAN SONRA MAHKEMEDE HESAPLAŞIYORUZ ...

Bir araba parası veya bir 4780 daha vereceğim inşallah.

Arabanın garantisi zaten bitmiş, adamlar bana lpg taktırmışsın filan dedi. Z rot tüple çalışıyormuş gibi veya araba LPG den hortum patlatmış gibi.

524 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231