Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam697
Toplam Ziyaret1681782

Sultan Zeynep Erciyes'ten eğitim camiasına başarı dilekleri

Karaisalılı Seyhan Belediye Meclis Sultan Zeynep Erciyes, “Milli Eğitim sistemimiz Yap-Boz tahtası gibi, maalesef içi boşaltılmış bir şekilde müfredata yıllardır bu şekilde devam ediyor” dedi.

İYİ Parti'den seçilen Karaisalılı Seyhan Belediye Meclis Üyesi ve Meclis Katibi Sultan Zeynep Erciyes, 2019-2020 eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle tüm eğitim camiasına başarılar diledi.

Erciyes, “Milli Eğitim sistemimiz Yap-Boz tahtası gibi, maalesef içi boşaltılmış bir şekilde müfredata yıllardır bu şekilde devam ediyor. Maalesef yılardır bir türlü oturmayan bir eğitim sistemi içerisindeyiz. İnşallah bu yıl öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin başarılı bir yıl geçirmesini diliyorum” dedi.

Eğitimin ana okulunda başladığını ifade eden Erciyes, Seyhan Belediyesi Anaokulu’nu incelediğini ve çok güzel değişiklikler ve yeniliklerle dolu olduğunu belirterek, “İnşallah bu sene de çok başarılı işler çıkaracaklardır. Ayrıca ana okulu sayısını daha da çoğaltacağız. Eğitimde çok önemli işler yapmamız gerekiyor” diye konuştu.

621 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398