Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam609
Toplam Ziyaret1668995

GÖREV YERİ DEĞİŞEN KAYMAKAMLARA VEDA YEMEĞİ

Karaisalı Kaymakamı Selami Korkutata Şanlıurfa'nın Halfeti, İlçe Kaymakamlığına atandı.



Adana Valiliği tarafından 07.08.2019 tarihli ve 2019/268 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile görev yerleri değişen Karaisalı Kaymakamı Selami Korkutata, Tufanbeyli Kaymakamı Ferhat Atar ile Yumurtalık Kaymakamı Asalet Karabulut için veda yemeği programı düzenlendi.

Kaymakamlara Adana iline verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür eden Vali Demirtaş, kaymakamların yeni görev yerlerinde de güzel işler yapacaklarına yürekten inandığını belirtip kaymakamlara başarılar diledi.

Programa Vali Mahmut Demirtaş’ın yanı sıra; Vali Yardımcıları Murat Süzen, Huriye Küpeli Kan ile Seyhan Kaymakam vekili Mustafa Yavuz katıldı.
Karaisalı Kaymakamı Selami Korkutata Şanlıurfa'nın Halfeti, İlçe Kaymakamlığına atanmıştı.

KAYMAKAMLARDAN VALİ DEMİRTAŞ’A VEDA ZİYARETİ 

Karaisalı Kaymakamı Selami Korkutata ile Tufanbeyli Kaymakamı Ferhat Atar Vali Mahmut Demirtaş’a veda ziyaretinde bulundu.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Kaymakamlar Korkutata ve Atar’a yeni görevlerinin hayırlı olması temennisini ileten Vali Demirtaş, Adana’da görev yaptıkları süre boyunca iş birliği ve uyum içinde çalışan kaymakamlara başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiğini dile getirdi.

Karaisalı Kaymakamı Selami Korkutata ve Tufanbeyli Kaymakamı Ferhat Atar ise kabulünden ve iyi dileklerinden dolayı Vali Demirtaş’a teşekkür ettiler.

 

741 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339