Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam630
Toplam Ziyaret1668272

Yaşar Özer Ülkem Partisi Adana İl Başkanı oldu

Genel Başkanlığını emekli asker Neşet Doğan’ın yaptığı Ülkem Partisi Adana İl Yönetim Kurulunda 5 Karaisalılı bulunuyor.



Karaisalı Belediyesi eski personellerinden Yaşar Özer, ÜLKEM Partisi Adana İl Başkanlığı’na atandı. Özer,il yönetim kurulunu oluşturarak çalışmalara başladı.

Genel Başkanlığını emekli asker Neşet Doğan’ın yaptığı Ülkem Partisi Adana İl Yönetim Kurulunda 5 Karaisalılı bulunuyor.

Ülkem Partisi Adana İl Başkanı Yaşar Özer, kendisi ile birlikte partinin kurucusu ve MYK üyesi olarak Haydar Genç’in yanı sıra yönetim kurulunda Ahmet Gül, Mehmet Yücel ve Serdar Gözüküçük’ün bulunduğunu söyledi. Yönetimde ayrıca  Hüseyin Zengi, Selime Yılmaz Mehmet Ula ve Mevlüt Yılmaz’ın görev aldığını belirten  Başkan Özer, 28 Temmuz 2019 Pazar Günü Atatürk Bulvarı Gülbahçesi Sitesi C Blok 3. Katta bulunan İl Başkanlığı binasının açılışını ÜLKEM Partisi Genel Başkanı Neşet Doğan’ın katılımıyla gerçekleştireceklerini söyledi.

Özer, partisinin tüzüğünün takdiminde “Siyasetle uğraşmayan onurlu, asil ve aydın insanların sonu; işbirlikçiler ya da cahiller tarafından yönetilmektedir” yazıldığını ifade ederek, ”26 Mayıs’ta resmi kuruluşunu gerçekleştirdiğimiz partimiz şuan 15 ilde teşkilatlandırmasını yapmış, 50 ilde de atamalar yapılmıştır, çok yakın bir zamanda 81 il vilayette ve ilçelerinde kuruluşlarımız tamamlanacak ve ilk seçimlere de parti olarak gireceğiz” dedi.

Türkiye’nin iyi yönetilmediğini kaydeden Yaşar Özer, “Çözümsüzlüğü oluşturanlar sorunun kaynağıdırlar. Sorunun kaynağı olanlar sorunları çözemez. Bu gidişe dur demek için siyasete atıldık. Partimize her alandan, her görüşten, her partiden katılımlar sürüyor. Tüm Adanalı hemşehrilerimizi Pazar günü gerçekleştireceğimiz İl binası açılış törenine bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 

839 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339