Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam357
Toplam Ziyaret1667999

AKAPDER’den Ankara'da sıkma şöleni

Sakarya,”Derneğimizin kuruluş amaçlarından biri olan Adana kültürünü yaşamak, yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmaktır. Adana’ya özgü buna benzer şölenler de tekrar buluşmak üzere katılan katılmak istedikleri halde katılamayan bütün hemşerilerime te



Akapder Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Sakarya,”Düzenlemiş olduğumuz “Adana usulü sıkma şöleni”nde bizi yalnız bırakmayan,  Başta Milliyetçi Hareket Partisi Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy Mustafa Tufan, KA-VAK Genel Sekreteri, Ceyda Çok, KA-VAK Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Kolları Başkanı ile yönetimi Andırınlılar Dernek Başkanı Abdurrahman Gök olmak üzere, Adana'dan, diğer illerden ve Ankara'dan gelen, işleri dolayısıyla gelemeyeceğini belirterek gelemeyen tüm hemşehrilerimize teşekkür ederim.
Derneğimizin kuruluş amaçlarından biri olan Adana kültürünü yaşamak, yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmaktır. Adana’ya özgü buna benzer şölenler de tekrar buluşmak üzere katılan katılmak istedikleri halde katılamayan bütün hemşerilerime teşekkür ederim” dedi.

358 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436