Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam758
Toplam Ziyaret1681843

Büyük turnuva başladı

Açılışa Karaisalı Kaymakamı Selami Korkutata, MHP Karaisalı İlçe Başkanı Sezai Yılmaz, AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Cavit Namdar, Ülkü Ocakları Karaisalı İlçe Başkanı Kenan Küçük, Meclis Üyeleri Abdullah Kaçar, Cemal Demirdağ, Güngör Geçer ve Cela

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Karaisalı Belediyesi tarafından organize edilen Kızıldağ Yaylası Köylerarası Futbol Turnuvası başladı.

Karaisalı’ya bağlı 1650 rakımlı Kızıldağ Yaylası’nda bu yıl 8’incisi düzenlenen futbol turnuvasının başlama vuruşunu Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Sertaç Durak ve Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan yaptı.

Turnuvanın açılış maçında geçen senenin şampiyonu Hacımusalıspor ile Pirilispor karşı karşıya geldi. Çok sayıda taraftarın izlediği karşılaşmayı ı Hacımusalıspor 4-1 kazandı. Günün ikinci maçında ise Yağıbasanspor Küçükçınarspor’u 2-0’lık skorla geçti.

Turnuvanın açılışına Karaisalı Kaymakamı Selami Korkutata, MHP Karaisalı İlçe Başkanı Sezai Yılmaz, AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Cavit Namdar, Ülkü Ocakları Karaisalı İlçe Başkanı Kenan Küçük, Meclis Üyeleri Abdullah Kaçar, Cemal Demirdağ, Güngör Geçer ve Celalettin Sürme ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kızıldağ Yaylası Köylerarası Futbol Turnuvası’nda maçlar 1 Eylül 2019 tarihinde yapılacak final müsabakası ile sona erecek.

 

351 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398