Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam785
Toplam Ziyaret1682772

MHP’li Şehmus Uçar’dan Kızıldağ’daki çöpler için eleştiri

“Ben hafta sonu Kızıldağ Yaylasındaydım, emin olun Kızıldağ Yaylasında insan boyuna varan çöpler birikmişti. Bu bir insanlık utanç abidesi olması lazım."

Seyhan Belediye Meclisi’nin MHP’li Üyesi Şehmus Uçar, Kızıldağ’daki çöplerin toplanmadığını ileri sürerek, “Ben hafta sonu Kızıldağ Yaylasındaydım, emin olun Kızıldağ Yaylasında insan boyuna varan çöpler birikmişti. Bu bir insanlık utanç abidesi olması lazım. Böyle bir çağda çöplerin orada birikmesi hiç de hoş değil” dedi.

Uçar, Seyhan Belediye Meclisi Belediye Başkanı Akif Kemal Akay başkanlığına Haziran ayının ilk birleşiminde yaptığı gündem dışı konuşmada, sinekle mücadele ve çöp sorununu gündeme getirdi. Uçar şunları söyledi:

“Vatandaşın en büyük derdi sinek. Yeterine sinekle mücadele verilmediğinden veya zamanında yapılmadığından dolayı şuanda vatandaşlar evinde uyuyamıyor. Şimdi bahanelere sığınmak kolay. Çıkarsanız binbir bahane üretebilirsiniz, önemli olan bahanelere sığınmadan talip olduğunuz makam, mevkie hangi şartlarda bilerek aday olduğunuz yerleri gücünüzün yettiği şekliyle bir şekilde hizmet getirmeniz lazım. Seçimlerden çıkalı yaklaşık 70 gün oluyor. 70 günde Adana’da sinekle mücadelede ciddi bir şekilde mücadele başlatılabilirdi. Ama geç kalındığından dolayı maalesef bugün denizlerde yazlıklarında olanlar ve özellikle güney kesimlerde yaşayan insanlarımız gelirlerinin kıt olduğundan dolayı çocuklarıyla evinde uyuyamıyorlar. Bu konuda gerekirse bu konuda ilçe belediyeleri büyükşehire destek versin vatandaşımız daha rahat bir yaz geçirmesi lazımdır” dedi.

Uçar şöyle devam etti:

“Bunların yanında çöplerin zamanında toplanmadığından dolayı sağlığa elverişsiz şartlar oluşmaya başladı. Eminim sayın başkan bu konuda gerekli desteği verecektir. Tekir yaylasında yazın 150-200 bin arası insan yaşamaktadır. İnsanlar gidip bir şekilde yazı orada geçiriyor ve tatil yapıyor. Aynı zamanda Kızıldağ Yaylası. Ben hafta sonu oradaydım, emin olun Kızıldağ Yaylasında insan boyuna varan çöpler birikmişti. Bu bir insanlık utanç abidesi olması lazım. Böyle bir çağda çöplerin orada birikmesi hiç de  hoş değil” dedi.

 

433 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398