Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam374
Toplam Ziyaret1685807

MHP’li Abdullah Kaçar’dan Zeydan Karalar’a eleştiri

Borçlardan bahseden Zeydan Karalar’a MHP’li Karaisalı Belediye Meclis Üyesi Abdullah Kaçar oturduğu yerden müdahale ederek,”Basının önünde çok güzel konuşuyorsunuz, icraata geldiğinizde konuştuklarınızla icraatının birbirine uymuyor başkanım” dedi.

 Adana Büyükşehir Belediye Meclisi mayıs ayı birinci oturumunda  yine borçlardan bahseden Zeydan Karalar’a MHP’li Karaisalı Belediye Meclis Üyesi Abdullah Kaçar oturduğu yerden müdahale ederek,”Basının önünde çok güzel konuşuyorsunuz, icraata geldiğinizde konuştuklarınızla icraatının birbirine uymuyor başkanım” dedi. 

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs ayının ilk birleşimini Başkan Zeydan Karalar, kâtipler Cemal Demirdağ ve Sevil Can başkanlığında yapmıştı. Bazı belediye başkanlarının taleplerine karşı Zeydan Karalar,  Büyükşehirin 4.2 milyar lira borcu bulunduğunu ve her ayda 60 milyon lirada açık verdiklerini belirtmişti.

Yerinden konuşan MHP Karaisalı Belediye Meclis Üyesi Abdullah Kaçar ise, “Siz daha beş yıl bu Seyhan Belediye meclis üyesiydiniz, seçim öncesi ben Adana Ticaret Borsasında  meclis üyesiydim, bir saat bize projeleriniz anlattınız, aklımda kalan bir tanesini söyleyeyim, otobanın üzerini kapatıp, E-5’in üzerini çok katlı otopark yapacaktınız, bu paranın olup olmadığını bilmiyor muydunuz? O zaman bunları konuşuyordunuz, şimdi seçilince bir ay oldu hiçbir şey yok, ama canınızın istediği belediyelerden makam araçlarını çekiyorsunuz veya çekmiyorsunuz, keyfi hareketler yapıyorsunuz. Basının önünde çok güzel konuşuyorsunuz, icraata geldiğinizde konuştuklarınızla icraatının birbirine uymuyor başkanım” dedi.

Başkan Zeydan Karalar da cevap olarak, “Benim hayatım söylediğimle yaptığımın aynı olmasıdır” dedi.

Konuşmasına devam eden Abdullah Kaçar, “Kızıldağ Yolundan yol geçecek Whatsapp’tan Mustafa Beye attım, size de attım, telefonu açıp  telefona bakmıyorsunuz. Kadınlar köye gidemiyor, yani bundan daha acil ne olabilir başkanım?” dedi.

Karalar ise şunları söyledi:

“Şuanda bütün alacak parayı toplayamıyor burası, bunu söylemek zorundayım. Değerli arkadaşlar bu belediyeyi, bu ekonomik şartları biz oluşturmadık, şimdi oradan bir ay içinde diye konuşmak falan doğru değil. Peki arkadaşlar şöyle yapalım istiyorlar, ya siz bu durumları biliyordunuz, niye buraya aday oldunuz? Hep biz yönetelim, biz hiçbir yere aday olmayalım. Biz aday olduk, biz bu belediyeyi kaostan çıkaracağız, ama bu iş bir ayda olmaz, olamaz, olamayacağını sizde biliyorsunuz arkadaşlar. Biz birbirimize destek olursak Adana kurtulur.”

1084 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382