Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi14
Bugün Toplam547
Toplam Ziyaret1668189

Karaisalı Belediyesi’ne kadın eli değdi

Anneler Günü nedeniyle Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, makamını 2 günlüğüne tek kadın meclis üyesi Saniye Usta’ya bıraktı. Usta, Aslan'a teşekkür etti.

31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı’ndan Karaisalı Belediye Meclis üyeliğine seçilen AK Partili Saniye Usta ilk kez Karaisalı Belediye Başkan Vekili oldu.

Anneler Günü nedeniyle Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, makamını 2 günlüğüne tek kadın meclis üyesi Saniye Usta’ya bıraktı.

Sabah saatlerine Karaisalı Belediyesi’ne gelen saniye Usta’yı ziyaret eden Karaisalı Belediye Başkan Yardımcısı Rifat Köroğlu Anneler Günü nedeniyle Saniye Usta’ya bir buket gül verdi.

Daha sonra Saniye Usta’yı makama gelerek ilk tebrik eden ise oğlu Muhammet Mustafa Usta oldu.

Karaisalı Belediyesinin kadın çalışanları da sıra ile Saniye Usta’yı ziyaret ederek anneler gününü kutladılar. Usta'da gelen kadın personellere ise birer gül takdim etti.

Geçen dönemde AK Partili Durdane Çopuroğlu’ndan sonra ilçede ikinci kez seçilen kadın meclis üyesi olan Saniye Usta, makam koltuğuna oturduktan sonra  duygularını sorduk, www.karaisalihaber.net’e şu açıklamalarda bulundu:

“Güzel bir duygu bu. Aslında sürpriz oldu. Az önce aradılar ve belediyeye geldim. Önemli olan meclis üyesi olarak buraya vekaleten oturmak değil, milletimiz için güzel şeyler yapabilmek, millete dokunabilmektir. İnşallah hayırlısı olur diyorum.”

Kendisinin dışında başka bayan meclis üyelerinin de olmasını istediğini kaydeden Usta, “Sayın Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi her alanda, her sektörde bayanların olması şarttır. Keşke mecliste 10 tane kadın olsa, bizim dileğimiz böyle. Bazı yönetimlere kadınların elinin değmesi lazım. Vekaleten de olsa bize bu makamı emanet eden Karaisalı Belediye Başkanı Sayın Saadettin Aslan Beye de çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

 

438 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339