Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam118
Toplam Ziyaret1684873

Adana'da 'sıfır atık' konferansı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde başlatılan “Sıfır Atık Projesi” kapsamında Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Şehit Yavuz Öztürk Halk Eğitim Merkezi organizatörlüğünde konferans verildi.



Gelecek nesillere temiz ve gelişmiş bir ülke, yaşanabilir bir dünya bırakmak ve israfı önlemek amacıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde başlatılan “Sıfır Atık Projesi” kapsamında Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Şehit Yavuz Öztürk Halk Eğitim Merkezi organizatörlüğünde konferans verildi.

Dicle Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Kurucu Dekanı Prof. Dr. Hamdi Temel'in “Plastik Hayatlar ve Kanser” konulu konferansına çok sayıda öğretmen dinleyici olarak katıldı.

 'Plastik Maddelerin İnsan Sağlığına Zararları' hakkında Prof. Dr. Hamdi Temel tarafından verilen konferansın açış konuşmasını ise Şehit Yavuz Öztürk Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Bilal Yavuz yaptı.

Konferans sonunda Hamdi Temel'e plaketini İl Millî Eğitim Müdürlüğü adına İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kazım Baran verdi.

325 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231