Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi16
Bugün Toplam81
Toplam Ziyaret1685514

Ali İhsan Ariç güreşte Türkiye 3.sü oldu

Ariç, güreş için destek veren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a teşekkür etti. Ariç,Adana’mızı bir bayrak gibi Türkiye’nin her yerinde en iyi şekilde temsil edeceğim” dedi.

Vahit şahin

Adana Büyükşehir Belediyesi güreşçisi Ali İhsan Ariç, Kadirli’de yapılan Geleneksel Kısa Şalvar Güreş Türkiye Şampiyonasında 3. oldu.

Bugün Kadirli’de yapılan şampiyonaya toplam 430 güreşçi katıldı. Ariç, şampiyonada başpehlivanlık kategorisinde ilk turda Gaziantepli Yunus Kızan’ı, ikinci turda Sivaslı Ali Yavuz’u, üçüncü turda Tarsuslu Adem Uzun’u,  4. Turda ise Kahramanmaraşlı Enes Bandırma’yı yendi. Yarı finalde Hatay Dörtyol’dan Ömer Yavuz’a yenilerek 3. Oldu.

Türkiye 3.sü olmasından sonra bir açıklama yapan Ariç, “Bugün Kadirli’de yapılan Geleneksel Kısa Şalvar Güreş Türkiye Şampiyonasında 3. olmak nasip oldu. Çukurova başpehlivanlığı unvanıyla sezonun ilk güreşi olan Türkiye şampiyonasında Adana’yı temsil ettim. Bizlerden desteklerini esirgemeyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar’a, daire başkanlarımıza, spor şube müdürlerimize çok teşekkür ederim. Ayrıca bütün arkadaşlarıma, akrabalarıma hocalarıma, emeği geçen herkese, seyircilerime beni destekledikleri için çok teşekkür ederim. Adana’mızı bir bayrak gibi Türkiye’nin her yerinde en iyi şekilde temsil edeceğim” dedi.

427 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382