Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam361
Toplam Ziyaret1681446

Altınoran KKTC’de Adana’yı anlatacak

Altınoran Düşünce ve Sanat Derneği, Kuzey Kıbrıs’ta Yakındoğu Üniversitesi Uluslararası 9. Fotoğraf Günleri’ne üç çalışmayla katılıyor.

Vahit ŞAHİN

Altın Oran Düşünce ve Sanat Derneği, Kuzey Kıbrıs’ta Yakındoğu Üniversitesi Uluslararası 9. Fotoğraf Günleri’ne üç çalışmayla katılıyor.

2 -5 Mayıs 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan etkinlik hakkında bilgi veren Altın Oran Düşünce ve Sanat Derneği Kurucu Baaşkanı Haluk Uygur, Altınoran’ın bugüne kadar katıldığı bu önemli etkinliğe fotoğrafın değişik alanlarda kullanımını gösteren 3 ayrı çalışmayla katılacağını belirterek, “Birincisi, Gülsüm Ünal'ın sunduğu Torosların Nadide Çiçekleri , Altınoran Doğa Gurubunun 18 yılda tamamladığı ve bir herbariumla taçlanmış bilimsel bir çalışmadır.

İkincisi ise Yeniden Yeni Bir Yol Atölyesinin Lomografi Öyküleri ise mevcut fotoğrafik estetiği sorgulayan özelliği ile sanat alanında yapılmış bir üretim olacaktır.

Üçüncüsü de Altınoran'da 25 arkadaşın 1 yıl boyunca yaptığı 25 bin nüsha basılan, 25 biyografi kitabıyla, sergi salonuna binlerce izleyici çekmeyi başaran, benim öyküsünü ve felsefesini anlatacağım " Adana’ya Güç Verenler" ise Barok ışığı kullanılarak yapılmış belgesel bir çalışmadır” dedi.

Fotoğraf vasıtasıyla çevreyi değiştirmeye çalışmayı hedeflediklerini ifade eden Haluk Uygur, “Bu nedenle Yakındoğu Üniversitesi 'nin kendimizi ifade etmemize olanak sağlamasını saygıyla karşılıyoruz” dedi.

220 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704