Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi13
Bugün Toplam826
Toplam Ziyaret1687335

Ariç güreş sezonuna sıkı hazırlanıyor

Ali İhsan Ariç:“En büyük hedefim tarihi Kızıldağ ve Tarihi Kırkpınar güreşlerinin şampiyonu olmak ve altın kemeri kuşanıp Adana’ya getirmek olacaktır “

Vahit Şahin

Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Daire Başkanlığının Güreş Antrenörü ve Güreş Koordinatörü Ali İhsan Ariç, yeni güreş sezonunun başladığını belirterek, “En büyük hedefim tarihi Kızıldağ ve Tarihi Kırkpınar güreşlerinin şampiyonu olmak ve altın kemeri kuşanıp Adana’ya getirmek olacaktır “ dedi.

 Ariç, 28 Nisan Pazar günü 2019 yılı karakucak sezonunu Kadirli’de açacağını ifade ederek, “Güreşler, Mayıs ayının ilk haftası Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in yıllardır düzenlediği Salbaş güreşleriyle devam edecek. Geçen yıl Salbaş Karakucak Güreşlerinde bütün rakiplerimi yenerek şampiyonluk kürsüsüne çıkmak nasip oldu. Tarihi Kızıldağ altın kemerli karakucak güreşlerinde 3.ü olmak nasip oldu. Yine Kozan Göller Yaylası İsmet Atlı Karakucak Güreşlerinde 2. lik nasip oldu. 2019 yılı içinde Adanamız için elimden gelenin en iyisini yapacağım” dedi.

Ariç, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin adını yapılan tüm karakucak yağlı güreşlerinde kürsülerde duyurmayı hedeflediğini ifade ederek, “En büyük hedefim tarihi Kızıldağ ve Tarihi Kırkpınar güreşlerinin şampiyonu olmak ve altın kemeri kuşanıp Adana’ya getirmek olacaktır. Bizlerden desteklerini esirgemeyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar’a ve daire başkanlarımıza çok teşekkür ederim”  şeklinde konuştu.

310 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382