Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi15
Bugün Toplam1051
Toplam Ziyaret1686484

150 öğrenciden karma resim sergisi

Özel Akdeniz Okulları Öğrencilerinin açtığı resim sergisinden elde edilecek gelirin lösemili çocuklar için harcanacağı bildirildi.

VAHİT ŞAHİN

Adana’da Özel Akdeniz Okulları tarafından “Bana bir hayat çiz” konulu resim sergisi Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın katılımıyla açıldı.

Adana Büyükşehir Belediyesi’ne ait Atatürk Parkı içindeki 75. Yıl Sanat Galerisi’nde açılan sergi hakkında bilgi veren okul öğretmenlerinden Derdeste Çömelek, “Özel Akdeniz Okulları olarak 150 öğrencimizle birlikte resim sergimizi açmak için toplanmış bulunuyoruz. Sergimizden elde edilecek gelir lösemili çocuklarımıza gidecektir. İyiliğe, sevgiye, paylaşmaya gönül vermiş 150 çocuğumuzun emek vererek, daha da önemlisi gönüllerinin ortaya koyarak oluşturduğu bir sergidir bu. Biz de bu sergiyi Adanalılarla buluşturmaktan onur duyuyoruz. Göksel Sanat Öğretmenlerimiz Ramide Efeoğlu, Seher Çoköz ve çocuklarımızla birlikte, kurdukları empatinin kalplerindeki iyiliğin ışığında bu sergiyi oluşturdular. Amaçları, bizlere iyiliğin ve duyarlı olmayı aşılamanın yanı sıra sergiden elde edilecek gelirin lösemili kardeşlerine ufakta olsa bir katkı sağlamaktır, bunun için de biz de çok mutluyuz” dedi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da konuşmasında, bu sergiyi düzenleyen eğitim kurumuna takdirlerini ve teşekkürlerini sunduğunu belirterek, “Eğitim aslında bir ülkenin her şeyidir. ‘Bir ülkede eğitim iyi ise o ülke aydın, müreffeh bir ülke olmaya aday demektir. Eğer eğitim bir ülkede doğru kullanılmazsa o ülke batabilir’ diyor Mustafa Kemal Atatürk. Bu okulumuzun da gelecek nesilleri bu yolda yetiştiriyor olmasını görmek bizi gerçekten çok mutlu ediyor” dedi.

Karalar, Adana’ya kendi adına teşekkür ettiğini ifade ederek, “Bizi desteklediniz, bizi tüm Adana kucakladı, olağanüstü bir güven ortamını görüyorum her yerde. Elbette bu güven bana bir onur veriyor ama aynı zamanda da büyük bir sorumluluk yüklüyor. Biz zor şartlarda en iyisini yapacağız, bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın diyorum” şeklinde konuştu.

Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzettin Aydın, Adana Baro Başkanı Veli Küçük, Adana Ticaret Odası Meclis Başkanı İsmail Acı, Okulun İlk ve Ortaokul Müdürü Emel Özdemir, Görsel Eğitim öğretmenleri Ramide Efeoğlu ve Seher Çoköz de birer konuşma yaptılar.

2 gün açık kalacak sergi açılışına okulun Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bayram Aycan Aktürk, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

400 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382