Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi15
Bugün Toplam838
Toplam Ziyaret1686271

Karaisalı Yörükler Derneği Kızıldağ Futbol Turnuvasına talip oldu

“Özellikle son yıllarda Uğur Ünaldı ve tertip komitesi turnuvayı yapmama çıkışları yapmakta ve bu sayede güven tazelemektedir. Eğer bu son çıkışları da blöf yapmak ya da güven tazelemek değil, görevi bırakmaksa biz bu göreve talibiz”

Karaisalı Yörükler Derneği Kızıldağ Futbol Turnuvasına talip oldu.

Konuyla ilgili yapılan açıklama aynen şöyle:

“Kıymetli futbolseverler

Yedi yıldan bu yana başarılı bir şekilde görevini sürdüren Uğur Ünaldı başkanlığındaki tertip komitesini, bugüne kadar Karaisalımıza, Kızıldağ 'a ve turnuvamıza yaptıkları hizmetlerden ötürü teşekkür ederiz.

Bilindiği üzere Uğur Ünaldı ve tertip komitesi yapılan eleştiri ve yorumlardan ötürü turnuva düzenleme yetkisinin devretme lüzumu görmüşlerdir. Karaisalı Yörükler Derneği olarak bu zor ve yorucu göreve talip olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Etkili, genç ve dinamik bir kadroyla yola çıkıyoruz.

Bu turnuvanın en büyük kahrını çeken Uğur Ünaldı'nın; elinde çekirdekle tribünde maç izlemenin keyfini, Murt Store'dan buz gibi Ankara gazozunun içmenin zevkini, Ahmet Kaya'nın muhteşem köz çayını içmenin ve tuzlu kaynamış mısırını şevkle yemenin hakkı olduğu bilincindeyiz. Uğur Ünaldı ve ekibinin de dinlenmesinin en insani hak olduğunu, bu turnuvayı yapmaya devam etmesi konusunda kendine destek olanların aslında Uğur Ünaldı'yı hiç düşünmediklerini de söylemeden geçemeyeceğiz.

Bu turnuvanın kurucusu olarak yeni tertip komitesinden hak ettiği saygıyı ve ilgiyi göreceğini de bilmenizi isteriz. Devlette devamlılık esasa, turnuvada da devamlılığın esas olduğunu daha önce alınan kararların, cezaların aynen devam etmesi gerektiği görüşündeyiz. Kendisinin de söylediği gibi tecrübelerinden elbette faydalanmak isteriz.

Göreve talip olan yeni tertip komitesi olarak,  dünden beri sayfada yapılan yorumları takip ediyoruz. Daha yapıcı, daha birleştirici, daha özendirici yorumlar beklediğimiz söylenemez. Yorum yapan kişilere baktığımız zaman aynı görüşün, aynı düşüncenin ürünü olduğunu görmekteyiz. Evet daha ilk dakikada olumsuz yorum yapanlar ilk sizin ön yargılarınızı yıkacağız. Birleştirici olacağız. Turnuvanın belli bir zümrenin değil, hepimizin olduğunu anlatacağız.

Özellikle son yıllarda Uğur Ünaldı ve tertip komitesi turnuvayı yapmama çıkışları yapmakta ve bu sayede güven tazelemektedir. Eğer bu son çıkışları da blöf yapmak ya da güven tazelemek değil, görevi bırakmaksa biz bu göreve talibiz. Karaisalı futbolunun, Kızıldağ Yaylasının,  Subattığı Arena'nın sahipsiz olmadığını, bu kutlu görevi yapabilecek içimizden birilerinin de çıkabileceğini görmenizi istiyoruz. Fakat bırakmak gibi bir düşünceleri yoksa görevlerinde başarılar dileriz.

Kralların kural koyduğu değil, kuralların kral olduğu bir turnuva taahhüt ediyoruz.

Saygılarımızla

348 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382