Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam530
Toplam Ziyaret1681615

Uğur Ünaldı’dan köylerarası futbol turnuvası için açık davet

Ünaldı, “Kızıldağ Turnuvasını biz daha iyi yaparız diyen varsa, buyursun gelsin biz her türlü desteği koşulsuz vermeye hazırız” dedi.

Kızıldağ Yaylası Köylerarası Futbol Turnuvasını 7 yıldan beri bugünlere taşıyan Tertip Komitesi Baaşkanı Dr. Uğur Ünaldı, bu yıl 8’incisi yapılacak olan turnuva için kolları sıvadı ve kendilerinden daha iyi yapmak isteyenlerin önünü açtı.

Ünaldı, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Kızıldağ Yaylası Köylerarası Futbol Turnuvası ile ilgilenen arkadaşlara duyuru; Bildiğiniz gibi bu yıl 8.si yapılması gereken turnuva için hazırlıklara her yıl Nisan ayında başlanıyor ve ay sonuna doğru bir toplantı yaparak, kurallar belirlenip başvuru takvimi ortaya çıkıyor. Bu sebeple geçtiğimiz yıllarda sık sık şikayetlere sebep olan, başında benim bulunduğum ve beraber çalışmaktan gurur duyduğum tertip komitesi ile ilgili bazı serzenişler vardı. "Bırakın bu işleri artık, biz daha iyisini vallahi yaparız", "önce bu tertip komitesinden kurtulmak lazım", "biri hariç, diğer tüm tertip komitesini değiştirmek lazım", "hakemleri kafalarına göre ayarlıyorlar", "maçların sonuçlarını ve şampiyonları zaten önceden belirlemişler", "bu turnuvada adalet yok", vb gibi düşüncesi olan arkadaşları göreve davet ediyorum. Eğer bu yıl bu turnuvayı biz yapalım, hem adalet olur hem de daha iyisini yaparız, hakemlerin de en kralını getiririz, kimse de kayrılmamış olur diyen kim varsa elini bu taşın altına koysun. Konu ile ilgili olarak verebileceğim tüm desteği koşulsuz vereceğimi bilmenizi isterim. İstekli tüm arkadaşları hem Karaisalı hem de Büyükşehir Belediyesi ile bir an önce irtibata geçmeye davet ediyorum. Başta ben olmak üzere tüm ekip arkadaşlarımın ellerinden gelen yardımı esirgemeyeceklerini bilmenizi, bu turnuvanın daha iyi yerlere gelmesi için hiç bir fedakarlıktan kaçmayacağımızı beyan ediyorum... Haydi!!! Daha İyi, Daha Adil Bir Turnuva İçin Göreve.”

489 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704