Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam830
Toplam Ziyaret1682817

Mazbatalarını aldılar

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan ve 15 meclis üyesi mazbatalarını (tutanak) İlçe Seçim Kurulu Başkanı Savaş Karatosun'dan aldılar.

 

Karaisalı ilçesinde belediye başkanı ve meclis üyelerini mazbatalarını aldı.

Bazı mahalle muhtarlıklarına yapılan itirazların sonuçlanmasından sonra Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan ve meclis üyeleri İlçe Seçim Kurulu Başkanı Savaş Karatosun'dan aldılar.

Karaisalı Adliyesi önünde düzenlenen törende mazbatasını alan Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, yaptığı konuşmada, “31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından belediye başkanlığı mazbatamızı İlçe Seçim Kurulu Başkanı Savaş Karatosun'dan aldık. Cumhur İttifakı adayı olarak çıktığımız bu yolda seçimleri rekor oy oranı ile kazanmanın gururunu yaşıyoruz. Mazbatamızı aldığımız bu günde bizlere ikinci defa bu görevi layık gören değerli hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum. Karaisalı için hizmetlerimiz 5 yıldır olduğu gibi bundan sonrada aralıksız devam edecektir. Yeni dönemde Karaisalı’yı 2023 lider ülke Türkiye’sine yakışır bir ilçe haline getireceğiz. İkinci dönemimiz için mazbatamızı aldık. Hayırlara vesile olmasını temenni ederim” dedi.

Mazbata törenine MHP İlçe Başkanı Ahmet Sezai Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Cavit Namdar, AK Partili Kadın ve Gençlik Koloları ve partili üyeler, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Kenan Küçük, meclis üyeleri ve belediye çalışanları ve başkan ve meclis üyelerini eş ve çocukları katıldı.



 

509 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398