Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam790
Toplam Ziyaret1682777

Karaisalı Belediye Başkanı Aslan’dan teşekkür

Aslan, “Şimdi bir ve beraber olma zamanı. Cumhur İttifakı’nı adı altında daha çok kenetlenerek, Karaisalı’yı 2023 Lider ülke Türkiye’sine yakışır bir ilçe haline getireceğiz. Karaisalı Ehline Emanettir" dedi.

Vahit Şahin

Karaisalı Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Cumhur İttifakı’nın Adayı MHP’li Saadettin Aslan,  “Cumhur İttifakı’nı ailesi olarak, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin izinde, siz değerli hemşerilerimizin hizmetkârı olmaya devam edeceğiz” dedi.

Aslan, Karaisalı’da seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirilen yerel seçimlerde Cumhur İttifakı adayı olarak şahsıma verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakı’nı Karaisalı’da rekor oy oranı ile zirveye çıkaran sizleri tüm kalbimle kutlarım. Yağmur çamur demeden her gittiğimiz mahallede bizlere olan desteğinizi ve inancınızı gösterdiniz. Bizde sizlerin desteklerini bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da boşa çıkarmayacağız. Cumhur İttifakı’nı ailesi olarak, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin izinde, siz değerli hemşerilerimizin hizmetkârı olmaya devam edeceğiz” dedi.

Aslan, seçim boyunca kendilerini yalnız bırakmayan Cumhur İttifakı’na destek veren AK Parti'li, MHP’li ve partili partisiz herkese teşekkür ederek,”Elini taşın altına koyup yüreğiyle çalışan bütün kardeşlerime şükranlarımı sunarım. Şimdi bir ve beraber olma zamanı. Cumhur İttifakı’nı adı altında daha çok kenetlenerek, Karaisalı’yı 2023 Lider ülke Türkiye’sine yakışır bir ilçe haline getireceğiz. Karaisalı Ehline Emanettir” ifadelerini kullandı.

341 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398