Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam215
Toplam Ziyaret1667857

Karaisalı’da gençler arasında siyasi arbede

Dün akşam saatlerinde Üçürge Köprüsü civarında yaşanan olayda Veli Durak ve Saadettin Aslan’ı destekleyen gençler arasında olay yaşandı. Olaya müdahale den polis gençleri yatıştırdı.



Olaydan sonra bir açıklama yapan Millet İttifakı Adayı Veli Durak, şahsına ve ekip arkadaşlarına yönelik bir saldırı gerçekleştirildiğini belirterek, olayı kınadı. Durak sosyal medya üzerinden şu açıklamayı yaptı:

“Akşam saatlerinde Aktaş - Üçürge Köprüsü civarında şahsıma ve seçim çalışmalarına katılan ekip arkadaşlarıma karşı Belediye Başkanı Sadettin Aslan, Belediye çalışanları ve müteahhitleri tarafından yolumuzu kesmek suretiyle gerçekleştirilen organize ve alçakça saldırıyı kınamak üzere İyi Parti İlçe Başkanımız Mehmet Koca ve CHP İlçe Başkanımız Mustafa Eren büromuza gecenin bu saatinde gelip geçmiş olsun dileklerini ileterek, birlik ve beraberlik mesajını yinelediler. Arayarak ve gelerek geçmiş olsun dileklerini ileten, saldırıyı kınayan Ak Partili, MHP'li ve partili, partisiz tüm hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum. Karaisalı kimlere emanet? Allah, memleketimizin yardımcısı olsun.”

Karaisalı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Adayı Saadettin Aslan da kamuoyuna duyuru başlığı ile yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

“25.03.2019 pazartesi günü saat 20.00-20.30 sıralarında ilçemiz gençleri arasında bir arbede vukuu bulmuştur. Olay tarafımızca duyulur duyulmaz Jandarma - Polis birimleri aranmış ve doğrudan olaya müdahale edilmeye gidilmiştir. Olay yerine gidildiğinde şahsımı ve belediye idare tarzımı hedef alan iftira gazetesi çıkartıldığı görülmesine rağmen arbedeye müdahale edilmiş ve Emniyet - Jandarma güçlerimizle birlikte arbede sonlandırılmıştır” dedi.

Aslan, “Yaptığımız araştırma ve elde ettiğimiz duyumlar neticesinde iftira gazetesinin organize ve eş zamanlı bir şekilde ilçemizin bütün mahallelerindeki kahvehaneler ve evlerin birçoğunda dağıtıldığı anlaşılmıştır. Bu olaydaki tesellimiz, herhangi bir can kaybı, mal kaybı veya yaralanma olmamasıdır.

Bundan sonra da seçim çalışmalarımızı ahlaki, demokratik, yasal zeminde yapma düsturumuzdan vazgeçmeyeceğiz. Karaisalı halkımıza duyurulur.”

700 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436