Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam285
Toplam Ziyaret1667927

TEBRİKLER KARAİSALIPOR: SÜPER LİGDEYİZ

Adana 1. Amatör Ligi B Grubunda şampiyon olan Karaisalıspor’ un kupasının verildiği törende konuşan Başkan Kemal Metin, ”Başarı Karaisalı’nındır” dedi




Vahit Şahin

Adana 1. Amatör Ligi B Grubunda şampiyon olan Karaisalıspor’ a kupası törenle verildi.

Karaisalıspor son maçını Yumurtalık Belediyespor ile oynayacaktı. Küme düşen Yumurtalık Belediyespor sahaya çıkmayınca Karaisalıspor hükmen galip geldi. Maç saatinden önce kupa töreni düzenlendi.

Karaisalıspor Başkanı Kemal Metin, törende yaptığı konuşmada, “Uzun zamandır hasret kaldığımız Karaisalıspor ’un süper amatör ligden çekilme süreci yaşandı, fakat şuanda özverili arkadaşlarımız başta teknik heyet olmak üzere sporcu kardeşlerimizin yapmış oldukları mücadelen dolayı hepsini ayrı ayrı kutluyorum” dedi.

KEMAL METİN, “BAŞARI KARAİSALI’NINDIR”

“Burada şahısların hiçbir önemi yok, önemli olan Karaisalıspor ’dur” diyen Metin, ”Başarı Karaisalı’nındır. Kısmet bizlere nasipmiş, inşallah bu bir bayrak yarışıdır, Yönetim kurulu olarak, futbolcu ekibimiz olarak ve hepsinden önemli Karaisalılılar olarak burada Karaisalı’nın adını daha iyi duyurmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Tek ricam, bundan sonra bir üst lige mücadele edeceğimizden dolayı 3. Lig standartlarında olan stadımızda biz burada yalnız kalıyoruz, kendi, evimizde deplasmanda oynuyormuşuz gibiyiz. Buna bir çare bulalım ve hep birlikte bu takımı daha bir güzel yerlere götürmek için elimizden gelen gayreti gösterelim” diye konuştu.

ASLAN, “SÜPER LİGDE DE DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK”

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan da, “Bize bu şampiyonluğu yaşatan Karaisalıspor ‘un vefakâr futbolcularına, teknik heyetine, burada bu kardeşlerimizi yalnız bırakmayan hem deplasmanda hem ev sahipliğinde birlikte olan, onlarla sevinen, onlarla üzülen vefakâr, fedakâr Karaisalıspor seyircilerine, bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Burada Futbol federasyonundan gelenlere ve diğer idarecilere de hoş geldiniz diyorum” dedi.

Aslan, profesyonel futbolun biraz da ticari meta halinde olduğunu, ama amatör futbolun tamamen gönül işi, sevda işi, olduğunu ifade ederek, “Çünkü bunun maddi bir getirisi yok desem yok. Burada en gençlerimiz en güzel şekilde spor yapıyor hem de bizim ilçemizin adını duyuruyorlar. Biz de karınca kaderince özellikle son dönemde elimizden gelen katkıyı koymaya çalıştık, inşallah bundan sonra da daha fazla katkı koyacağız. Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü Beyin de zaten talimatı var” dedi.

Aslan şöyle devam etti:

“Süper amatör ligde de hem Büyükşehirin, İlçe kaymakamlığımızı, İl ve ilçe Gençlik Spor Müdürlüğümüzün Karaisalı Belediyesi’nin destekleriyle bu vefakâr kardeşlerimize hem kulüp yöneticilerine hem de teknik heyete, futbolcularımıza elimizden gelen desteği yapacağız. Ve orda da Murtçuların başarısı için tüm çabayı göstereceğiz. Bu vesileyle bu organizasyona eşlik eden, maddi ve manevi destek sağlayanlara, ayrıca Vahit Şahin Beye de özel olarak teşekkür ediyorum. Karaisalı’nın tek basın temsilcisi olan Vahit Şahin Bey her ortamda Karaisalıspor ’la ilgili haber yazıyor, hem serzenişlerde de bulunuyor. Tüm emeği geçen Karaisalı adına teşekkür ederim, hepinizden Allah razı olsun diyorum. Gelecek dönemde de bu başarının artarak devam etmesini temenni ediyorum”

ASKF’DEN KUTLAMA

Futbol federasyonu Adana Amatör Futbol Federasyonu (ASKF) Başkanı Ahmet Bozan da konuşmasında, “2018-2019 B Grubunda zorlu mücadelesinde şampiyon olarak 2019-2020 sezonunda süper amatör lige terfi ettiğiniz için de bugün en büyük alkışı futbolcular ve teknik heyete geliyor, ben onları alkışlamaya davet ediyorum.

Amatör spor biliyorsunuz Türkiye’nin her yerinde en ücra yerlere kadar giren, en küçük mahallelere kadar giren ve geleceğimizin şekillenmesinde rol alan siz gençlerimizin uyuşturucuyla, bağımlılıkla ve her türlü kötü alışkanlıkla mücadele eden siz değerli arkadaşlarımızın sayesinde biz de Adana’da bu çalışmaları yapıyoruz. Bizler göreve geldiğimiz ilk günden bu yana hepinize şu sözü verdik; alnınızdaki teriniz kurumdan bizler madalyalarınızı ve kupalarınızı sahalarda takdim edeceğiz dedik ve bugün için buradayız.

Ben bu şampiyonlukta emeği geçen yönetim kuruluna da bir alkış istiyorum, gerçekten büyük çabaları oldu Kemal Metin ve arkadaşlarının.

Bu sahanın gelecek sezon Süper Amatör Ligde daha güzel hale getirilmesi için ve Karaisalı halkının da tribünleri dolduracağına eminim,  ondan dolayı da gelecek sezonda sizlere başarılar diliyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun şampiyonluk” dedi.

BÜYÜKŞEHİR’DEN 15 BİN LİRA ŞAMPİYONLUK PİRİM SÖZÜ

Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Hizmetleri Şube Müdürü Kadir Gül de konuşmasında şunları söyledi:

“Karaisalıspor ‘un şampiyonluk törenindeyiz, emeği geçen sporculara, teknik karoya, yönetime ve başkanına ve özellikle Karaisalıspor kulübümüzü hiç yalnız bırakmayan Karaisalı Belediye Başkanımız Saadettin Aslan Beye Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü Bey adına teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum kendilerini. Başka bir programımız vardı, Karaisalı Belediye Başkanımız Saadettin Aslan bey beni telefonla aradı,  dedi ki, ‘Her yere gittiniz, bunlar benim çocuğum, bunlar bizim çocuklarımız, ne olur elinizdeki bütün işi bırakın, bizim çocuklarımızın yanında bulunun dedi. Biz de “Bizim Çocuklarımız” olan Karaisalıspor çocuklarının yanlarına geldik. Yolda Hüseyin Sözlü Başkanımız ile görüştük,  Karaisalısporlu futbolculara var mı bir şey söyleyeceğiniz dedim, sanki sözleşmişler gibi “Bizim çocukları tebrik et, bizim çocuklarımıza selam söyle” dedi. İnşallah, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde de sizlerin kendi çocuğu olarak gören sizleri kendi abisi, kardeşleri olarak gören Karaisalı’da Saadettin Aslan Başkanıma, Büyükşehir’de de Hüseyin Sözlü Başkanıma sizler de sahip çıkacaksınız.

Karaisalı halkı için Karaisalı Spor Kulübü bize emanet,  Karaisalı’da Saadettin Aslan, Büyükşehirde de Hüseyin Sözlü sizlere emanettir inşallah. Biz de bugüne özel Büyükşehir Belediye Başkanımızın talimatı, Karaisalıspor Kulübüne de 15 bin lira da şampiyonluk pirimi veriyoruz, helal olsun.”

ASLAN,” KARAİSALI BELEDİYESİ’NİN PİRİMİ AYRI”

Karaisalı Belediye Başkanı saadettin Aslan da tekrar söz alarak, “Arkadaşlar Karaisalı Belediyesi32nimn pirimi ayrı, bu Büyükşehirin pirimdir” dedi.

MADALYA VE KUPA VERİLDİ

Futbolcular ile Teknik Direktör Ayhan Yıldırım ve Yardımcısı Mesut Yüce’ye, kupa törenine katılan protokol tarafından birer madalya verildi.

Futbol Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ahmet Bozan şampiyonluk kupasını Ümit Erden’e verdi. Şampiyonluk kupasını kaldıran futbolcular birbirlerine sarılarak şampiyonluğu kutladılar.

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, İl Hakem Kurulu Başkanı Kürşat Uçar,  Futbol federasyonu Adana İl Temsilcisi Ahmet Bozan, Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Hizmetleri Şube Müdürü Kadir Gül, AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Cavit Namdar, AK Parti Karaisalı Gençlik Kolları Başkanı Turgay Bulut, Karaisalı Esnaf Odası Başkanı Ali Metin, Karaisalı Ziraat odası Başkanı Mahmut Metin, Karaisalı Muhtarlar Derneği Başkanı Ramazan Ünnü, Karaisalı Ülkü Ocakları Başkanı Kenan Küçük, Karaisalılılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Coşkun, MHP İl Genel Meclisi eski Üyesi Hüseyin Karakuş, Karaisalıspor Başkanı Kemal Metin ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Teknik Direktör Ayhan Yıldırım, Teknik Direktör Yardımcısı Mesut Yüce, futbolcular ile futbolcuların aileleri ve Karaisalıspor taraftarlarının katıldığı törende kupa sevinci yaşandı.

Futbolcuların birbirlerine sarıldığı törende Teknik Direktör Ayhan Yıldırım futbolcular tarafından havaya kaldırıldı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü Karaisalısporlu şampiyonlara 15 bin lira pirim vereceği açıklanması futbolcular arasında sevince yol açtı. Karaisalı Belediye Başkanı saadettin Aslan da, daha önce açıkladığı şampiyonluk pirimi sözünü tekrarladı. Futbolcular hem Sözlü’yü hem de Aslan’ı alkışladılar.

Meşalelerin yakıldığı törende daha sonra Başkan Kemal Metin, Başkan Saadettin Aslan ve Cumali Deli birlikte göbek attılar. Daha sonra Başkan Saadettin Aslan’ın da aralarında olduğu gurupta halaylar çekildi, çiftetelli oynandı.

ASLAN’DAN ŞAMPİYONLUK YEMEĞİ

Kupa töreninin sona ermesinin ardından Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan tarafından Hacıkırı’da Yahya’nın Yeri'nde sporculara şampiyonluk yemeği verildi.

 

687 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339