Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi14
Bugün Toplam618
Toplam Ziyaret1686051

Yeni mahalleleri geziyor

Cumhur İttifakı Seyhan Belediye Başkan Adayı Fikret Yeni, vatandaşların desteğiyle göreve gelmesi halinde 1 Nisan’dan itibaren yapacağı çalışmalarla her sorunu giderip, 26 başlık altında açıkladığı 106 projeyle Seyhan’a ve Seyhanlı hemşerilerine hizm



Cumhur İttifakı Seyhan Belediye Başkan Adayı Fikret Yeni, ‘’Biz, Seyhan’ın her alanda marka bir ilçe olması vizyonuyla yola çıktık. Bunu da, kamuoyuna açıkladığımız projelerle Allah nasip ederse toplumun her kesimiyle birlikte yol yürüyerek başaracağız’’ dedi.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçim çalışmalarını sürdüren Fikret Yeni, Yenibaraj, Yurt, Yeşilyurt, Fatih, Denizli, Gerdan ve Zeytinli mahallelerinde vatandaşlarla buluşup, sivil toplum kuruluşları ile çeşitli derneklerin temsilcileriyle bir araya geldi. Gittiği her mahallede çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren esnafı da ziyaret ederek sorunlarını dinleyip görüş ve önerilerini alan Fikret Yeni,işçisinden memuruna, çiftçisinden esnafına, ev hanımlarından öğrencisine kadar toplumun her kesiminin yaşadığı Seyhan için yeni bir dönem ve yenilikçi proje istekleriyle karşılaştığını söyledi.

Yaklaşık 7 bin sokağı bulunan Seyhan’ın 96 mahallesindeki vatandaşlardan belediye hizmetlerine ilişkin yüzlerce şikâyet dile getirildiğini anlatan Fikret Yeni, ‘’Vatandaşlarımızın aktardıkları şikâyetlerin yanı sıra, mensubu olmaktan gurur duyduğum AK Parti’nin Adana İl Başkanlığını yaptığım dönemde tespit ettiğimiz klasörlerce sorun listeleri var. İnşallah bunları vatandaşlarımızın da desteğiyle 1 Nisan’dan itibaren yapacağımız çalışmalarla giderip, 26 başlık altında açıkladığımız 106 projeyle Seyhan’a hizmet getireceğiz. Seyhan’ı, gönül belediyeciliği ile buluşturup yenileyeceğiz’’ dedi.

-PROJELER SEYHAN’IN TÜM MAHALLELERİNİ KAPSIYOR

Açıkladığı projelerin, Seyhan’ın tüm mahallelerini kapsadığının altını çizen Fikret Yeni, şunları kaydetti:

‘’Biz, Seyhan’ın her alanda marka bir ilçe olması vizyonuyla yola çıktık. Bunu da, kamuoyuna açıkladığımız projelerle Allah nasip ederse toplumun her kesimiyle birlikte yol yürüyerek başaracağız. Yapacağımız hizmetler ve projelerle Seyhan’da yeni bir sayfa açacağız. Öğrencilerimize yönelik Türkiye’de ilk olacak Kampüs Seyhan Projesi, Kongre Merkezi, Tema Park, Seyhan Kaynağından Ayırma, STK Plaza ve Atölye, Konser Alanı ve Amfi Tiyatro, Modern Mikro Sanayi Sitesi, Refakat Otel, Katlı Otoparklar, Aile Yaşam Merkezi, Mahalle Atölyeleri, Sosyal Konutlar, Amatör Futbol Kulüpleri Kompleksi, Spor Parklar, Spor Alanları, Çok Amaçlı Kompleks, Taziye Evleri, Yüzme Havuzu, Kapalı Semt Pazarları, Çocuk Kreşi, Emekli Konağı, Çocuk Şehri ve Hayvan Sevgi Evi projelerimizi bir bir yapacağız. Bunların ötesinde, Seyhan’da sadece sokakları güzelleştiren bir belediyeciliği değil, kardeşliği, saygıyı ve sevgiyi çoğaltan bir belediyeciliği inşa edeceğiz.’’

182 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231