Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam163
Toplam Ziyaret1681248

Abdullah Doğru AKAPDER’i ziyaret etti

AKAPDER'in Cumartesi sohbetleri toplantısına katılan AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru, başarılı çalışmalar gerçekleştiren AKAPDER’i kutladı.

 

Ankara'daki Adana Karaisalılar Aladağlılar Pozantılılar Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin (AKAPDER) Cumartesi sohbetleri toplantısına katılan AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru,  başarılı çalışmalar gerçekleştiren AKAPDER’i kutladı.

Eğitim-kültür faaliyetlerine AKAPDER Sohbetleri ile devam ederken, bu kapsamda, 23 Şubat 2019 Cumartesi Saat:14:00’de, AKAPDER Genel Merkezi Kültür Salonu’nda,  Prof. Dr. Orhan Arslan tarafından “Hayattan Ne Öğrendim?” konulu bir Konferans verildi.

AKAPDER Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Oğuz, konferans sonrası yaptığı açıklamada, AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Oğuz, “Ak Parti Adana Milletvekilimiz Sayın Abdullah Doğru Bey derneğimizi bugün ziyaret ederek bizleri onurlandırmışlar ve AKAPDER sohbetlerine katılarak, derneğimiz hakkında bilgi almışlar ve derneğimizin faaliyetlerinden dolayı memnuniyetlerini belirterek başarı dileklerinde bulunmuşlardır. Sayın Vekilimize derneğimize göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyor başarılarının devamımı diliyor saygılarımızı arz ediyoruz” dedi.

383 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398