Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam226
Toplam Ziyaret1679345

AK Parti'de gençlere güven tam

AK Parti'de 43 genç, belediye meclis üyelikleri listesine girdi

Ak Parti Adana İl Gençlik Kolları'nan yapılan açıklamada, "Ak Parti Adana İl Gençlik Kolları olarak Cumhur ittifakının Meclis Üyelikleri listelerinde genç arkadaşlarımıza gösterdiği teveccüh Adananın en büyük nüfusuna sahip iki merkez ilçesinde birinci sıralarda diğer bütün ilçelerimizde de toplam 43 arkadaşımız Meclis Üyesi Adaylığı listesine yazılmıştır" denildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Ak Parti Adana İl Gençlik Kolları olarak Cumhur ittifakının Meclis Üyelikleri listelerinde genç arkadaşlarımıza gösterdiği teveccüh Adananın en büyük nüfusuna sahip iki merkez ilçesinde birinci sıralarda diğer bütün ilçelerimizde de toplam 43 arkadaşımız Meclis Üyesi Adaylığı listesine yazılmıştır."

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kollarının meclis üyelikleri listeleri ile ilgili serzenişleri, hâkli serzenişler olup Cumhuriyet Halk Partisinin kendi gençlik kollarını görmezden gelip gençliği liste dışı bırakmasını, Cumhuriyet Halk Partisi ve Millet İttifakının siyasi oluşumlarında, gençliğe verdikleri değeri üzülerek görmekteyiz. Ne acı ki anayasa değişikliğinde seçilme yaşının 18'e düşürülmesine de karşı çıkan CHP bugün yine gençlere yer vermeyerek gençliğe güvenmediğini tekrar göstermiştir.

Gençlik politikasının muhtevasında olmazsa olmaz etken unsurlar; gençlerin demokrasinin aktörleri olması, toplumla bütünleşmeleri, daha ziyade sivil toplum ve emek piyasasında ön planda olmalarını sağlayacak bilgi, beceri ve yeteneklerini geliştirici ve tecrübe kazanmalarının önünü açacak politikalardır. Siyaset arenası içerisinde bulunan tüm siyasi partilerin genç mensuplarına gerekli değerin verilmesi gerektiği kanısındayız.

Bir tarafta yarının sahipleri olan biz gençlere siyasette yer vermeyen, gençliğin heyecanına ortak olmayan, gençliğin potansiyeline inanmayan bir Millet ittifakı, diğer tarafta ise GENÇLİĞE YER VERMEK USTALIĞIN ŞİARINDANDIR DİYEN, GENÇLİĞİ YEDEK KULÜBESİNDE DEĞİL İLK 11'DE SAHAYA SÜREN, 2023, 2071 HEDEFLERİNE ORTAK EDEN, GENÇLİĞE HER ZAMAN SAHİP ÇIKIP ONLARA İNANAN BİR CUMHUR İTTİFAKI...

Cumhur ittifakı dışındaki siyasi oluşumlarda bulunan genç kardeşlerimiz ile Cumhurbaşkanımız ve MHP Genel Başkanı Sn Devlet Bahçeli beyin gençliğine mensup olmalarını isterdik. Zira Cumhuriyet Halk Partisinin gençlik kadrolarında bulunan kardeşlerimizin siyasette varoluş mücadelesi verdiklerini fakat uzak tutulduklarını bilse idik , siyasi çalışmalar yürüten bu genç kardeşlerimizi Cumhur ittifakının bizlere verdiği değeri anlatarak kardeşlerimizi Cumhur ittifakına davet eder, meclis üyesi aday listelerine dahil olmalarına vesile olabilirdik.. Biz Gençleri gerek yerel gerek ulusal boyutta yönetim kadrolarına dahil eden gençliğe verdiği önemi daima gösteren partimize teşekkür eder. cumhuriyet halk partisinin ve Millet İttifakının , Partimizin mensup olduğu Cumhur İttifakından feyz almasını tavsiye ederiz.

AK PARTİ ADANA İL GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞI

389 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.304532.4339
Euro34.423434.5613