Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam247
Toplam Ziyaret1681332

Halil Atılgan’dan yeni bir kitap: Gelvurdağları’ndan Gavurdağları’na

“1964 -1965 Düziçi mezunları ve gelmiş geçmiş tüm Düziçi İlköğretmen Okulu mezunları adı geçen kitapta muhakkak kendinizden bir parça bulacak. Hatıraları tazelenecek. Belki de gözyaşlarınız boğazınızda düğüm düğüm olacak”

 Yazar Halil Atılgan Düziçi Öğretmen Okulu mezunlarına Düziçi Köy Enstitüsü mezunlarına yer verdiği Gelvurdağları’ndan Gavurdağları’na

Adlı kitabının yayına girdiğini söyledi.

Atılgan, yayınlanacak olan kitabı hakkında şu ifadeleri kullandı:

“Değerli dostlar beklediğimiz kitap nihayet yayına girdi. 1964 -1965 Düziçi mezunları ve gelmiş geçmiş tüm Düziçi İlköğretmen Okulu mezunları adı geçen kitapta muhakkak kendinizden bir parça bulacak. Hatıraları tazelenecek. Belki de gözyaşlarınız boğazınızda düğüm düğüm olacak. Okul numaralarıyla arkadaşlarınızı hatırlayacak bayrak direği önündü harmandalı oynadığınız aklınıza gelecektir. Ne mutlu bana ki yıllardan sonra arkadaşlarımı ve okulumu ölümsüzleştirdim. Çok mutluyum. Bu kitap o topraklara olan gönül borcumu ödemek için kaleme alındı. Tam 578 sayfa. Tüm Düziçi Öğretmen Okulu mezunlarına Düziçi Köy Enstitüsü mezunlarına Ankara'dan selam olsun. Selam olsun selam olsun.”

349 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398