Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam978
Toplam Ziyaret1669364

Zeydan Karalar, Karaisalı’da muhtarlarla buluştu

Seyhan Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeydan Karalar, Karaisalı’da muhtarlarla bir araya geldi.

 

Kasap Orhan’ın restoranında muhtarlara seslenen Zeydan Karalar, seçildiklerinde siyasi parti ayrımcılığı yapmayacağını her köye, her mahalleye eşit hizmet götüreceklerini belirtti. Karalar, “Seyhan Belediyesi olarak 3000 dar gelirli aileye halk kart dağıttık. Bunun %80'ninin farklı siyasi görüşe aittir. Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiğimde halk kartı tüm Adana ve ilçelerinde aylık geliri 800TL'nin altında olan gerçek ihtiyaç sahiplerine vereceğiz ve kart sahipleri ihtiyaçlarını bu kartla marketlerden karşılayabileceklerdir” dedi.

PKK örgüt üyesi cenazesine Seyhan Belediyesi’nin cenaze aracı gönderdiği yolunda sosyal medyada karalama kampanyası yürütüldüğünü hatırlatan Karalar, “Olay, devletin bir resmi organı olan adli tıp kurumunun, devletin diğer bir kurumu olan Seyhan Belediyesi’nden bir cenaze aracı istemekten ibarettir” dedi.

ZEYDAN KARALAR’A KARAİSALISPORLU GENÇ FUTBOLCULARDAN TEŞEKKÜR

Seyhan Belediye Başkanı ve CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeydan Karalar, Karaisalıspor’un U16 yaş grubu sporcularına forma yaptırmıştı. Karaisalısporlu genç oyuncular, takım arkadaşları adına çiçek vererek Zeydan Karalar’a yardımlarından dolayı teşekkür ettiler.

Toplantıya CHP Karaisalı İlçe Başkanı Mustafa Eren, CHP Kadın Kolları Başkanı Şenel Çileli ile partinin yöneticileri ve çok sayıda muhtar katıldı.

 

742 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173