Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi15
Bugün Toplam544
Toplam Ziyaret1668186

AK Parti Aday Adayı Günaltın’dan Saadettin Aslan’a destek

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Karaisalı Belediye Başkanlığına aday adayı olan Kadir Günaltın, Cumhur İttifakı’nın adayı MHP’li Saadettin Aslan’ı destekleyeceğini açıkladı.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Karaisalı Belediye Başkanlığına aday adayı olan Kadir Günaltın, Cumhur İttifakı’nın adayı MHP’li Saadettin Aslan’ı destekleyeceğini açıkladı. Günaltın, “CUMHUR İttifakıyla kurduğumuz gönül birliğini İnşallah hep birlikte yüceltecek, hep birlikte zafere taşıyacağız” dedi. 

Kadir Günaltın’ın açıklaması şöyle:

“Doğup, büyüdüğüm, havasını kokladığım, Karaisalılı olmaktan gurur duyduğum, ne kadar özel ve önemli olduğunun farkında olduğum Cennet Karaisalımıza daha iyi hizmetler sunabilmek amacıyla, hiçbir zaman kişisel hırs ve ihtirasa kapılmadan, bir parçası olmaktan onur duyduğum AK Partiden 2019 Yerel seçimleri için Belediye başkan aday adayı olmuştum fakat sizlerin de malumu, Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin takdirleri ile Cumhur İttifakı çerçevesinde İttifak adayımız, şuaınki mevcut belediye başkanımız Sayın Saadettin Aslan olarak Kamuoyuna açıklanmıştır...

Cumhur İttifakıyla kurduğumuz gönül birliğini İnşallah hep birlikte yüceltecek, hep birlikte zafere taşıyacağız..

Yapılan 3 farklı seçim anketlerinde beni hep birinci olarak çıkaran siz değerli dostlarımdan, yine aynı şekilde Cumhur ittifak adayımız sn. Saadettin Aslan bey içinde aynı desteği vermelerini bekliyorum. Burada önemli olan "BEN" değil, KARAİSALI için en iyi olandır çünkü başka Karaisalı yok bu memleket bizim kıymetini bilelim..

Adaylığım suresince beni destekleyen Başta aileme, sonrasında siz değerli dostlarıma, çok kıymetli muhtarlarımıza, çok kıymetli ilçe teşkilatımıza, mahalle temsilcilerimize ve Karaisalı halkına teşekkürü bir borç biliyor, CUMHUR ITTIFAKIMIZIN ADAYLIĞININ HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM.

A.KADİR GÜNALTIN..
Günaltın Turizm Yönetim Kurulu Başkanı
Türkiye Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Akdeniz Bölge Baksan Yrd.”
Uluslararasi Tarim ve Gida Konfederasyonu Karaisali Başkanı

 

395 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339