Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam253
Toplam Ziyaret1685008

Delikoca, “Yenikapı Ruhu Adana'da Vücut Bulmuştur”

MHP’den Aladağ Belediye Başkanlığına aday adayı olan Yusuf Delikoca, istifa ettiği Adana Büyükşehir Belediyesi’ndeki görevine geri döndü



MHP’den Aladağ Belediye Başkanlığına aday adayı olan Yusuf Delikoca, istifa ettiği Adana Büyükşehir Belediyesi’ndeki görevine geri döndü.

Adana Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlığı ve Kültür Müdürlüğü görevine geri dönen Yusuf Delikoca, Pazar günü yapılan aday tanıtım toplantısının bir değerlendirmesini yaparak, “Yenikapı Ruhu Adana'da Vücut Bulmuştur” dedi.

Delikoca şunları söyledi:

“Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey'in ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyin işaret ettiği hedefte on binlerce gönülleri ve hedefleri birleşmiş Adanalı, ihanete, işbirliğine ve gizli şer İttifaklarına karşı Cumhur'da bir olmuştur. Tek yürek tek ses olmuştur. Adana’nın dört bir yanından gelen on binler Cumhur İttifakı ile devam diyerek Hüseyin Sözlü'nün beş yıllık Belediye başkanlığı döneminde Adana'nın kuzeyinden güneyine sağlanmış olan kavgadan uzak kardeşlik kültürünü bozdurmamaya kararlı olduğunu göstermiştir.”

Gazi Mustafa Kemal'in kurtuluş savaşının ilk emrini verdiği, Arif Nihat Asya'nın destanlaşan bayrak şiirini yazdığı Adana’nın, bir ilke daha imza atarak Cumhur İttifakı'nın ilk büyük açık hava toplantısına ev sahipliği yaptığını ve sağduyu birlikteliğinin en güzel örneğini sergilediğini ifade eden Delikoca, “Adana'mızın bereketli toprakları Fransızların işgal günlerinde verdiği mücadele ile Gazi Mustafa Kemal Paşa'ya kurtuluş savaşının ilk heyecanını vermiştir. Aynı zamanda Adanalıların işgal günlerindeki verdikleri mücadele ve bayrak sevgisi şair Arif Nihat Asya'nın bayrak şiirine ilham kaynağı olmuştur. O günden bugüne aynı ruh ile hareket eden Adanalılar, özellikle Milliyetçi Hareket Partili ve AK Partili seçmenler liderlerinin emrinde 15 ilçe ve Büyükşehir' de ise adaylarının yanında dimdik durmalıdır. Kararlıyız. Çalışacağız. Cumhur İttifakı ile tüm Adana'da kazanacağız. Bu kararlı duruşu hiç bir hamle ve şer odağı bozmayacaktır” şeklinde konuştu.

 

300 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351