Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam762
Toplam Ziyaret1686195

BBP Karaisalı’da esnaf ziyareti yaptı

Büyük Birlik Partisi Karaisalı İlçe Başkanı Mehmet Davarcı, “Karaisalı hemşerilerimin yoğun ilgisine Teşekkür ediyorum” dedi.

Büyük Birlik Partisi Karaisalı İlçe Başkanı Mehmet Davarcı, Karaisalı’da ilk kez gerçekleştirdikleri esnaf gezisinde Karaisalıları n büyük ilgisi ile karşılaştıklarını söyledi.

Davarcı, 31 Mart 2019’da yapılacak olan mahalli idareler seçimine sıkı bir şekilde hazırlandıklarını belirterek, esnaf ziyaretleri ile ilgili olarak şunları söyledi:

“BBP Karaisalı İlçe Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu esnaf ziyaretine İl Başkanımız Ahmet Şahin, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Fırat Cengiz, Karaisalı Belediye Başkan Adayımız Murat Gürişik, Seyhan Belediye Başkan Adayımız Beytullah Uğurlu, Karataş İlçe Başkanımız Hüseyin Deniz, İl Kadın Kolları Başkanımız Emine Akşaki, Belediye Meclis üyesi adaylarımız Hüseyin İnceoglu, Muammer Gürışık ve Sait Altıntop, Başkan Yardımcım İsmet Güney, Selçuk Özen, Hüseyin Uğur ve teşkilatım esnaf ziyaretine katılmışlardır. Karaisalı hemşerilerimin yoğun ilgisine Teşekkür ediyorum.”

681 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231