Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam224
Toplam Ziyaret1667866

Kızıldağ'da Kar Şenliği yapıldı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile Karaisalı Belediye Balşkanı Saadettin Aslan'ın sevgi gösterileri eşliğinde katıldığı şenlikte Başkan Sözlü bir de konuşma yaptı.

Kızıldağ Yaylası'nda gerçekleştirilecek şenlikte 10 bin kişiye mangalda sucuk ikram edildi.

Müzikli etkinlikler ve ödüllü yarışmalarla eğlenceli saatlerin yaşandığı şenliğe katılan vatandaşlar için belediye otobüsleri İstasyon Meydanı- Kızıldağ arasında ücretsiz seferler yaptı.

Adana Büyükşehir Belediyesi, havanın düzelmesi ve güneşin yüzünü göstermesini fırsat bilip, Karaisalı'ya bağlı Kızıldağ Yaylası'nda kar şenliği organize etti.Başkan Hüseyin Sözlü'nün yarıyıl tatiline giren öğrencilere karne hediyesi olarak düzenlediği şenlikte, vatandaşlar, çocuklarıyla birlikte kardan adam yapıp, kartopu oynamanın keyfini yaşadı.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile Karaisalı Belediye Balşkanı Saadettin Aslan'ın sevgi gösterileri eşliğinde katıldığı şenlikte Başkan Sözlü bir de konuşma yaptı.

Karaisalı'nın 1650 rakımlı Kızıldağ Yaylası’nda Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği Kar Festivali’ne binlerce Adanalı akın etti.
Adana'nın 1650 rakımlı Kızıldağ Yaylası'nda Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl ikincisini düzenlediği Kar Festivali'ne binlerce Adanalı akın etti. Yollarda binlerce araç ve insanın oluşturduğu kilometrelerce kuyruk havadan görüntülendi.

Bu yıl yoğun kar yağışının yaşandığı Kızıldağ Yaylası'nda kar kalınlığı 2 metreyi geçerken, festivale gelen vatandaşlar karda gönüllerince eğlendiler. Adana Büyükşehir Belediyesi'nin vatandaşlara yönelik sucuk ekmek ikramı yaptığı festivalde renkli görüntüler oluştu.

Yayla turizminin cazibe merkezi konumuna gelen Kızıldağ Yaylası'ndaki etkinliğe Adana Büyükşehir Belediyesi'nin tahsis ettiği 100 civarında otobüsle binlerce Adanalı festival alanına taşındı. Binlerce araçlık konvoylar ilerlemeyince araçlarından inen vatandaşlar, kar görebilmek için kilometrelerce yokuşu yürüyerek festival alanına ulaştı.

Festival alanında belediye personellerinin yaktığı mangallarda, alana gelen vatandaşlara sucuk ikramında bulunuldu. Vatandaşlar sucuk ekmek alabilmek için birbirleriyle yarıştı.

Çocukların kartopu savaşında renkli görüntüler oluştu. Bazı aileler kendi mangallarını getirip sucuklarını pişirdiler. Kızıldağ Kar Festivali sucuk ekmek partisi, halk konseri ve çeşitli aktivitelerle gün boyu devam etti.

805 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339