Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam838
Toplam Ziyaret1669224

Hayvansever Başkan aç kuşlara yem taşıdı

Son dönemde yağan karlar nedeniyle beyaza bürünen Aladağ ilçesinde insanlar kadar hayvanlar da olumsuz etkilendi. İlçede her yer beyaza büründüğü için yemek bulamayan kuşlara vermek için yem çuvalını sırtına alan Mustafa Akgedik yollara düştü.

VAHİT ŞAHİN

Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, kış ayında zor duruda kalan kuşlara doyurmak için yem torbasını kendi taşıdı.

Yağan karlar nedeniyle beyaza bürünen Aladağ ilçesinde yaşam şartları zorlaşmaya başladı. Çetin kış döneminden insanlar kadar hayvanlar da olumsuz etkilendi. İlçede her yer beyaza büründüğü için yemek bulamayan kuşları Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik unutmadı. “Müslüman ülkede kuşlar bile aç kalmasın” sloganı ile bir yem çuvalını sırtına alan Mustafa Akgedik, kuşlara yer vermek için yollara düştü. Ağaçların altlarında bulunan ulaşmamış noktaları, binaların kar gelmeyen balkonlarına ve benzeri birçok karın ulaşmadığı alana yem döken Mustafa Akgedik, daha sonra yem verme işlemini sonlandırdı.

Aladağ’da yağan kar nedeniyle ilçenin beyaza büründüğünü belirten Başkan Mustafa Akgedik, “Müslüman ülkede kuşlar aç kaldı demesinler dedik. Kuşlara yem vermek için yem çuvalımızı alıp kuşların ulaşıp yemleri yiyebilecekleri yerlere bıraktık. Onların da besine ihtiyacı var. Doğanın zor şartlarından onlarda etkileniyorlar maalesef” ifadelerini kullandı.

411 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339