Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi19
Bugün Toplam674
Toplam Ziyaret1668316

Saadettin Aslan, Karaisalısporlu futbolculara eşofman hediye etti

Başkan Saadettin Aslan, bundan sonra da desteğinin devam edeceğini belirterek, şimdi de birer tane yağmurluk yaptıracağını açıklaması sporcular arasında büyük sevince yol açtı.



14 Aralık 20218 tarihinde sitemize yaptığı açıklamada Karaisalısporlu futbolcular ile teknik yöneticilerine birer takım eşofman hediye edeceğini söyleyen Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, sözünde durarak futbolculara eşofmanlarını verdi.

Aslan, kış aylarına girilmesi nedeniyle futbolcuların eşofman eksiğini tamamlama sözünü yerine getirdi. İki hafta maçların yapılmayacağı ligde, Karaisalıspor hazırlık maçı için soyunma odasına geldiklerinde karşılarında Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan görünce şaşırdılar. Aslan futbolcular ile teknik heyet dahil toplam 22 kişiye birer takım eşofmanlarını verdi. Futbolcular başkanı alkışladılar.

SAADETTİN ASLAN,” DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK”

Başkan Aslan, bundan sonra da desteğinin devam edeceğini belirterek, şimdi de birer tane yağmurluk yaptıracağını açıklaması sporcular arasında büyük sevince yol açtı.

ARA TRANSFER BAŞLADI

Adana 1. Amatör Küme B Grubunda şampiyonluğun en büyük adaylarından olan Karaisalıspor, 3 Ocak 2019 tarihinde başlayacak olan ara transfer döneminde gol yollarında etkili olacak 5 futbolcuyu renklerine bağladığı takdirde gelecek sezon süper ligde oynayabilecek durumda olacak.

322 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339