Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam401
Toplam Ziyaret1668043

Vali Demirtaş Karaisalı'yı ziyaret etti

Ziyarette Kaymakam Selami Korkutata, Belediye Başkanı Saadettin Aslan, kamu kuruluşu temsilcileri tarafından çiçeklerle karşılanan Vali Mahmut Demirtaş, kendisini karşılayanlarla tek tek tokalaşarak, teşekkür etti.



Adana Valisi Mahmut Demirtaş, inceleme ve temaslarda bulunmak üzere İlçemizi ziyaret etti.

Kaymakamlık Makamında, İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı,  siyasi parti ve kamu kuruluşu temsilcileri ile bir süre görüşen Vali Mahmut Demirtaş, vatandaşların talep ve beklentilerinin karşılanması konusunda tüm kurumların gerekli hassasiyeti göstererek, vatandaş odaklı hizmet anlayışının asli görevleri olduğuna işaret etti.

Vali Mahmut Demirtaş, Kaymakamlık ziyaretini müteakiben Kaymakam Selami Korkuta ve beraberinde bulunan heyetle birlikte, İlçe meydanında vatandaşlar ve esnaflarla bir süre sohbet etti. Vali Demirtaş, esnaflara hayırlı ve bereketli kazançlar dilerken, vatandaşlar ile de sohbet ederek, vatandaşların taleplerini dinledi.

Son olarak Kaymakamlıkca Karaisalı Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlenen 2018 Aralık Ayı Muhtarlar Toplantısını şereflendiren Vali Mahmut Demirtaş, Adana İl genelinde gerçekleştirilen projeler ve kamu yatırımları hakkında muhtarlarımızı bilgilendirdi. Muhtarlarımızın taleplerini de dinleyen Vali Mahmut Demirtaş muhtarlarımızca kendisine aktarılan sorunların çözümü için gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, “Adana Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş bey ilçemizi ziyaret ederek, Adana Büyükşehir Belediyesi ile beraber çevre düzenlemesi yaptığımız Atatürk Parkında incelemelerde bulundu” dedi.

406 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436