Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam427
Toplam Ziyaret1682414

Kamil Demirci, MHP’den Meclis Üyesi Aday Adayı Oldu

Mart 2019 Mahalli idareler seçimleri ile ilgili Milliyetçi Hareket Partisi Karaisalı İlçe Başkanlığına belediye meclis üyeliği için aday adaylığı başvuruları tüm hızıyla devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Karaisalı İlçe Başkanlığında 10 yılı aşkın süredir delegelik yapan ve Ülkü Ocakları Karaisalı İlçe Başkanlığı yönetiminde görev alan ilçenin sevilen isimlerinden Kamil Demirci, Karaisalı Belediyesi meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

MHP Karaisalı İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen programda İlçe Başkanı Sezai Yılmaz’a meclis üyeliği aday adaylığı dilekçesini teslim eden Demirci, yaptığı konuşmada, “Mensubu olmaktan onur ve gurur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi’nden Karaisalı Belediyesi meclis üyeliği aday adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin emrinde, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’ın yanında ve Karaisalılı hemşerilerimin yanındayım. Milliyetçi üretken belediyecilik düsturuyla çalışacağız. Aday adayı olan bütün arkadaşlara başarılar diliyorum” dedi.

571 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398