Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam1055
Toplam Ziyaret1686488

SANAT DURAĞI’NDA İMZA GÜNÜM TEŞEKKÜRLERİM

Teşekkür; sağ ol, var ol anlamına gelmektedir. İnsanlar birbirlerine en küçük bir hizmet karşılığında teşekkür ederler. Benim de ilkelerimden biri bana hizmetini esirgemeyenlere teşekkür etmek…



M. Demirel Babacanoğlu

Teşekkür; sağ ol, var ol anlamına gelmektedir. İnsanlar birbirlerine en küçük bir hizmet karşılığında teşekkür ederler. Benim de ilkelerimden biri bana hizmetini esirgemeyenlere teşekkür etmek… 

8 Aralık saat 14.00’te başlayıp 17.00’de biten Şair Yazar Selda Kaya’nın sahibi olduğu Sanat Kafe’de imza günüm vardı. Bunun için Altın Yeleli Paşa, Aşıklar Aşığı Haydar Aslan, Atatürk Şair Şiir, Yüzsüzler Yüzünü Alsın, Çöp Kutusu, Hoptirinam adlı kitaplarımı götürdüm. Afişleri Sanat Durağı’na, Büyükşehir Belediyesi Tiyatro önüne,  Karahan Kitabevi duvarına,  İlkhaber Gazetesi salonuna, AÇS’ panosuna  asıldı…  Saygıyla teşekkür ediyorum.

Kitaplarımı imzaladım. Şiir ve yazılarım üzerine konuştum, görüşlerimi düşüncelerimi anlattım. ÇAÇAÇA ve Bedel adlı şiirimi okudum. Kendime de teşekkür olmaz mı?

Şair Yazar Selda Kaya ve yardımcısı kitaplarımı imzalamam için özen gösterdiler.  Kendilerine sonsuz sevgiyle teşekkürlerimi sunuyorum.

Günü saati gelince Sanat Durağı’ndaydım. Gazetemiz İlkhaber imtiyaz sahibi Halil Aslan  başta olmak üzere çalışanları büyük destek verdiler… Ayrıca, Yazı İşleri Müdürü Süreya Uri, Serhat Şanlı, Veysel Aslan, Muhammet Tunç imza günüme geldiler. Kitap imzalattılar, fotoğraf çektiler haber yaptılar. İşten, yürekten sevgiyle, hürmetle teşekkür ediyorum.

Gazeteci yazar dostum arkadaşım Vahit Şahin geldiler, imza günümü izlediler, konuştular benimle, haber yaptılar Karaisalı internet gazetesinde yayınladılar… Karaisalı gazetesinin büyük izleri var bende… Sevgiyle, önemle teşekkür ediyorum.

Bana kitap imzalatarak destek veren Eğitimci Şair Yazar Durmuş Ali Özkale’ye; yoldaşım Mustafa Şahin’e, Eğitimci Avukat Şair Yazar Ali Ozanemre’ye, arkadaşım, dostum Memik’e, adını şu an anımsayamadığım şair yazar bayan arkadaşa (Beni bağışlaması dileğiyle) gönülden, içten teşekkürler ediyorum.

 Yanımda bulunmalarıyla kıvanç mutluluk veren Adana Yaşam Sanat Derneği Başkanı, öykücü yazar Mehmet Taşar’a ve Şair Yazar Ruhan Mavruk’a saf teşekkürlerimi sunuyorum.

Sevgili eşim, gülüm, gülistanım Şenel Hanım geldiler, destek oldular, kıvanç, sevgi sundular, bütün yüreğimle benliğimle teşekkür ediyorum…

 

295 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382