Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam303
Toplam Ziyaret1685736

Türk Güreş Eğitim Vakfı Karaisalılı 29 güreşçiyi ödüllendirdi

Türk Güreş Vakfı Adana Şube Başkanı İlyas Karabulut:“Karaisalı Türk güreşine yüzlerce sporcu yetiştirmiştir. 533 yıldır devam eden Kızıldağ Karakucak Güreşlerinde öne çıkan ğporcular Türk Güreşine hizmet etmişlerdir ve halen de ediyorlar. Gençlerimiz

 

Vahit Şahin

Türk Güreş Vakfı Adana Şube Başkanı İlyas Karabulut,  Karaisalı’da eğitim gören 29 güreşçiyi para ile ödüllendirdi.

Karabulut,  para ödülünün yanı sıra şimdi de hepsine birer eşofman yaptırdığını en kısa zamanda da bunların da dağıtılacağını söyledi.

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından  yaptırılan  Hacı Aldtmaz Spor Salonu’nda güreş eğitimi alan Mustafa Adıgüzel, Furkan Kılıçarslan, Gani Ekizoğlu,Beytullah İlker Ekizoğlu, Muhammet Ali Genç, Mustafa Gildir, Cihat Odabaş, Burak Odabaş, Mehmet Emin Menengiç,  Mahmut Bolat, Emrullah Gildir, Özgür Damaksız, Muhammet Kuşdemir, Mikail Eren, Naci Damaksız, Abdurrahman Öveç, Serkan Şahin, Tuncay Dağ, Abdulkerim Yağcı, İsmail Şafak, Mustafa Doğan Kalem, Ahmet Enes Çulha, Burak Öncü, Adnan Gölha, Furkan Adıyaman, Hasan Hüseyin Hanedan, Resul Oğlakçı, Muhammet Polat ve Necmi Büyükküpeli’ye her türlü desteği vermeye devam edeceklerini ifade eden Türk Güreş Vakfı Adana Şube Başkanı İlyas Karabulut,  “Karaisalı Türk güreşine yüzlerce sporcu yetiştirmiştir. 533 yıldır devam eden Kızıldağ karakucak Güreşlerinde öne çıkan güreşçiler Türk Güreşine hizmet etmişlerdir ve halen de ediyorlar. Gençlerimiz, ayrıca sadece karakucak da değil diğer stillerde de eğitim almaktadırlar. Geleceğin şampiyonları olacak bu genç güreşçilerimizi teşvik etmeye devam edeceğiz” dedi.

821 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382