Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam979
Toplam Ziyaret1669365

İmamoğlu'nda Recep Ak'ın seçim çalışmalarına engelleme

MHP'den İmamoğlu Belediye Başkanlığına aday adayı olan Recep Ak'ın afişleri kesildi. AK,"Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunacağım. Kamera kayıtlarının incelenerek bunu yapanlar hakkında suç hakkında duyurusunda bulunarak cezalandırılmaların



Adana’nın İmamoğlu İlçesinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'den İmamoğlu Belediye Başkanlığına aday adayı olan Recep Ak'ın afişleri bir gecede kesildi.

Karaisalı Belediyesi’nde Başkan Yardımcısı olarak görev yapan ve daha sonra MHP’den İmamoğlu’na Belediye Başkan Aday Adayı olan Recep AK, İmamoğlu’nda halkın teveccühünü kazandığını ve adaylığına kesin gözüyle bakıldığını belirterek, "Seçim çalışmalarımı bütün hızımla sürdürürken, seçim afişleri birileri tarafından kesilip atılmıştır. AKP'li aday adaylarının afişleri kesilmez iken neden benim afişlerim bir gecede kesilerek yere indirildi? Benim bu anayasal hakkım olan seçilme hakkımı kullanmamdan acaba kimler rahatsız oldu?" dedi.

AK, kesilen afişleri yeniden astıklarını kaydederek, "Afişlerimi keserek yasal ve demokratik hakkımı engellemeye çalışanlardan hukuk nezdinde hesap soracağım. Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunacağım. Kamera kayıtlarının incelenerek bunu yapanlar hakkında suç hakkında duyurusunda bulunarak cezalandırılmalarını talep edeceğim" dedi.

Recep AK, geçen ay içinde Ankara’da MHP Genel Merkezi’nde MHP lideri ile görüştükten sonra İmamoğlu ilçesine gelerek aday adaylığını açıklamış ve seçim çalışmalarına başlamıştı.

583 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173