Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam328
Toplam Ziyaret1685761

İlyas Karabulut’tan Karaisalılı şampiyona ödül

Türk Güreş Vakfı Adana Şube Başkanı ve AK Parti Karaisalı Belediyesi Başkan Aday Adayı İlyas Karabulut şampiyonu Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.

Bssna Hersek’te yapılan Balkan Güreş Şampiyonasında şampiyon olan Bekir Özcan’ı, güreşseverlerin ve güreşçilerin yoğun katılım gösterdiği İsmet Atlı Güreş Eğitim Merkezindeki törende Türk Güreş Vakfı Adana Şube Başkanı İlyas Karabulut şampiyonu Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.

Bu tip ödüllendirmelerin sporda başarıyı arttıracağını söyleyen İlyas Karabulut, İsmet Atlı Güreş Eğitim merkezindeki tüm güreşçilerin her türlü sorununda çözüm olma sözü verdi.

Kosova’da yapılan Balkan Şampiyonasında şampiyon olan Bekir Özcan adına düzenlenen ödül törenine Türk Güreş Vakfı Adana Şube Başkanı İlyas Karabulut, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Yardımcısı Halit Yılmazer, Adana Güreş İl Temsilcisi Veysel Alanoğlu. Güreş camiasının tanınmış simaları Ramazan Karataş, Hüseyin Başçı, Hikmet Karabulut, Nurettin Canikli, Yusuf İnce, Mikdat Birer, Mustafa Kımıl, Mehmet Kuşçu, Murat Adıgüzel ile daha birçok güreşseverin yanı sıra şampiyonun annesi Hacer Özcan, Babası Mustafa Özcan, ablası ve akrabası Aziz Özcan katıldı.

618 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382