Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam749
Toplam Ziyaret1682736

Mehmet Gildir Karaisalı Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıkladı

Mehmet Gildir, “Cumhurbaşkanımızın açıkladığı kriterlere uygun olduğumu düşünerek, projelerimle, 32 yıllık belediyecilik tecrübemle, tecrübeli bir inşaat mühendisi olmama güvenerek aday adayı oldum” dedi.

 

Karaisalı Belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday adayı olan İnş. Müh. Mehmet Gildir amacının doğup büyüdüğü yer olan Karaisalı'ya hizmet etmek olduğunu belirtti. Gildir, 1987 yılında Karaisalı Belediyesi Fen İşleri Müdürü olarak başladığı çalışma hayatında 2002-2015 yılları arasında Adana ASKİ Genel Müdürlüğünde inşaat mühendisi, içme su yatırımlar dairesi başkanı, yatırımlar dairesi başkanı, kanalizasyon yatırım dairesi başkanı, etüt ve plan dairesi başkanı, 2015 yılından bu yana ise Yüreğir Belediye Başkan Yardımcılığı görevini sürdürdüğünü belirtti. Yıllardan bu yana edindiği tecrübeyi Karaisalı halkına hizmet etmek için kullanacağını söyleyen Gildir ''Vakit Karaisalı'ya hizmet vaktidir'' dedi.

AK Parti Karaisalı İlçe Binasında basın açıklaması yapan İnş. Müh. Mehmet Gildir, ''31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde vatandaşlarımız hür iradelerini kullanarak bir kez daha sandık başına gidecek, mahallesini, ilçesini, şehrini yönetecek isimleri seçecek. Belediyecilik ve yerel yönetimler deyince akla gelen ilk adres AK Parti'dir. Sayın Cumhurbaşkanımızı Türkiye'ye tanıtan da, AK Partiyi iktidara getiren de yerel yönetimlerdeki başarıdır. Ve bu başarının en açık kanıtı aziz milletimizin sevgisi, güveni, teveccühü ile 16 yıllık AK Parti iktidarıdır. Belediyecilik alanındaki bilgi birikimim ve tecrübemle daha yaşanabilir, daha güzel bir Karaisalı için Adalet Ve Kalkınma Partisi’nden Karaisalı Belediye Başkanlığına talibim. Rabbim çıktığımız bu kutlu yürüyüşte bizleri mahcup etmesin. Kazanan Karaisalı ilçemiz olsun. Ben aday olsam da, olmasam da dava arkadaşlarımla birlikte hareket edeceğim. Karaisalı belediyesinin AK belediye olması için elimden geleni yapmaya çalışacağım” dedi.

“Cumhurbaşkanımızın açıkladığı kriterlere uygun olduğumu düşünerek, projelerimle, 32 yıllık belediyecilik tecrübemle, tecrübeli bir inşaat mühendisi olmama güvenerek aday adayı oldum” diyen Gildir, daha sonra şunları söyledi:

“Karaisalı’nın sorunlarını, dertlerini biliyorum. Hemşerilerimi iyi tanıyorum. İnşallah aday olursam, Karaisalı'nın daha yaşanılabilir bir ilçe olması için öncelikle potansiyellerimizi daha verimli kullanmak üzere öngördüğüm projelerimi Karaisalılarla birlikte hayata geçirmek niyetindeyim. İstihdamın artırılmasına yönelik projeler, sosyal projeler, eğitime yönelik projeler, tabiat ve kültür varlıklarımızın ilçemize ve turizme kazandırılmasına yönelik projeler, turizmin daha da geliştirilmesine yönelik projeler, orman köylerine yönelik projeler, gençlerimize, yaşlılarımıza, öğrencilerimize, kadınlarımıza, köylülerimize ve bütün kesimlere yönelik projelerimizle Karaisalı’nın daha yaşanılabilir olmasını sağlayacağımıza inanarak bu kutlu yola çıkmış bulunuyorum. Karaisalı’nın ihtiyacı olan öngördüğüm projelerim var.  Ancak her projemi Karaisalılarla konuşarak, değerlendirerek uygulayacağım. Sizlerden gelen projelere ve önerilere her zaman açık olacağım. 32 yıllık memuriyet hayatımda çalıştığım kurumlarda odamın kapısını hiç kapatmadım, her zaman kapım açıktı. İnşallah bundan sonra da kapım her zaman sizlere açık olacak.  Doğduğum, büyüdüğüm, üzüldüğüm, sevindiğim, acı tatlı bir çok hatıranın adresi, ilkokulu okuduğum, üniversiteyi kazandığım ilçeme belediye başkan aday adayı olmayı, aday olursam belediye başkanlığını AK PARTİ’YE kazandırmayı, AK Belediye yapmayı kendime görev kabul ediyorum. İnşallah bu görevi her aday adayı arkadaşlarım istiyor ama, bana nasip olur inşallah.Karaisalı Belediyesinde 15 yıl fen işleri müdürü olarak çalışan, Karaisalı’nın içme su, kanalizasyon şebekelerinin yapımında, Kızıldağ yaylasından getirilen içme suyunun yapımında, Kızıldağ yaylası merkezinin içme suyu şebekesinin yapımında, Çatalan grubu köylerin içme suyu sorununun projelendirilmesinde, içme su kaynağı bulunmasında, sondaj kuyusu açılmasında ve yapımında, sorunların çözülmesinde emeği geçen biriyim.”

32 yıllık belediyeci olarak Belediyeciliği bilen biri olduğunu kaydeden Mehmet Gildir, şöyle devam etti:

“Belediyeye gelir sağlayacak yolları, Devlet imkanlarının ilçemize nasıl getirileceğini bilen biriyim. Avrupa Birliği, Çukurova kalkınma Ajansı, SODES, YİKOB ve benzeri kurum ve kuruluşlara projeler hazırlayarak hibelerden maksimum yararlanarak ilçemize önemli hizmetler yapabileceğimize inanıyorum. Devletimizin hangi bakanlığından hangi hizmetler için yararlanabileceğimizi biliyorum. Aday olmam ve belediye başkanlığını kazanmam durumunda Karaisalı ilçemizin daha yaşanılabilir olması için belediyenin standart görevlerinin dışındaki sosyal ve eğitim projelerine, meslek edindirme projelerine çok önem vereceğim.

Aday adaylığım sürecinde ve aday olmam durumunda adaylık sürecinde asla geren, kıran, sorun çıkaran taraf olmayacağım. Aday olmam halinde siz dava arkadaşlarımla birlikte uyum içerisinde çalışarak Karaisalı belediyesini AK belediye yapacağımıza inanıyorum.”

 

677 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398