Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi13
Bugün Toplam856
Toplam Ziyaret1669242

Seyhan Belediye Meclis üyeleri Azerbaycan ve KKTC’ye gidecek

Seyhan Belediye Meclis üyeleri Çukurova Belediyeler Birliği’nin Azerbaycan ve tetkik ve inceleme programına katılma kararı aldı. CHP’li Yusuf Akıncı’nın önerisiyle gezi programına KKTC’de eklendi.



Seyhan Belediye Meclis üyeleri Çukurova Belediyeler Birliği’nin Azerbaycan ve tetkik ve inceleme programına katılma kararı aldı. CHP’li Yusuf Akıncı’nın önerisiyle gezi programına KKTC’de eklendi.

Dün saat 17.00’de Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar başkanlığında toplanan Seyhan Belediye Meclisi Kasım ayının 11 maddesi önceki oturumlarda görüşülmüştü. Son toplantıda ise 6 maddeyi görüşerek toplantısını tamamladı. 3 madde müşterek komisyonlara, iki madde komisyonlara sevk edilmeden doğrudan oylanarak kabul edilirken, 2 madde de komisyonlardan geldiği şekliyle kabul edildi.

Gündemin son maddesi olan Azerbaycan’a inceleme ve tetkik gezisi ise küçük tartışmalara yol açtı. CHP’li meclis üyesi Askeri Dağlı,  8-11 Aralık 2018 tarihleri arasında programlanan gezinin kış şartları nedeniyle gidilmemesi gerektiğini ifade ederken, Başkan Zeydan Karalar ise kaplıcalara gidilmesinin daha doğru olacağını söyledi.

CHP’li Yusuf Akıncı ise oturduğu yerden Kıbrıs’a gidilmesi gerektiğini önerdi. Oylamaya geçilmeden önce Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar meclis başkanlık kürsüsünü 1. Başkanvekili Yusuf Akıncı’ya bırakarak salondan ayrıldı. Akıncı, KKTC’ye gidilmesini oyladı. Önerge kabul edildi.

MHP’li Meclis Üyesi Rahmi Benli de Azerbaycan tetkik ve inceleme programını Çukurova Belediyeler Birliği’ne kendilerinin önerdiklerini ve bu gezinin de oylanmasını istedi. Seyhan Belediyesi Meclis 1. Başkanvekili Yusuf Akıncı bu önergeyi de oylamaya sundu ve önerge oy birliği ile kabul edildi.

Seyhan Belediye Meclisi bir sonraki toplantısını 3 Aralık 2018 tarihinde yapmayı kararlaştırdı

270 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339