Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam580
Toplam Ziyaret1668222

Seyhan Belediye Meclisi’nden Yağcı’nın adının yaşatılması teklifi

Seyhan Belediye Meclisi 1. Başkanvekili Yusuf Akıncı, bugün hayatını kaybeden AK Parti Kurucular Kurulu üyesi, Adana İl Eski Başkanı ve 22.Dönem Milletvekili Ziyaeddin Yağcı’nın adının yaşatılması için ilçedeki bir parka, cadde veya bulvara adının ve

Adana’nın Seyhan İlçe Belediye Meclisi hayatını kaybeden

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kurucular Kurulu üyesi, Adana İl Eski Başkanı ve 22.Dönem Milletvekili Ziyaeddin Yağcı’nın adının yaşatılması için bir parka, cadde veya bulvara verilmesi için Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’ne teklifte bulunacak.

Seyhan Belediye Meclisi’nin bugünkü toplantısı Meclis 1. Başkanvekili Yusuf Akıncı başkanlığında yapıldı.

Seyhan Belediye Meclisi 1. Başkanvekili Yusuf Akıncı, bugün hayatını kaybeden AK Parti Kurucular Kurulu üyesi, Adana İl Eski Başkanı ve 22.Dönem Milletvekili Ziyaeddin Yağcı’nın adının yaşatılması için ilçedeki bir parka, cadde veya bulvara adının verilmesi teklifinde bulundu. Meclis üyelerini de bu yönde görüşlerinin alınmasından sonra teklifin Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’ne sunulması oybirliği ile kabul edildi.

1 Kasım’da başlayan ve bugün üçüncü toplantısını gerçekleştirilen Seyhan Belediye Meclisi gündemde bulunan 6 maddeyi görüştü. Üç madde komisyonlardan geldiği şekliyle kabul edilirken 3 madde de komisyonlara havale edildi.

Seyhan Belediye Meclisi yarın Kasım ayının son toplantısını saat 17.00’de gerçekleştirecek.

252 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339