Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam364
Toplam Ziyaret1685797

Davarcı, Muhsin Yazıcıoğlu davasını sordu

BBP Karaisalı İlçe Başkanı Mehmet Davarcı, “9 yıldır neden bir adım dahi yol alınamıyor?” diye sordu.

 

  BBP Karaisalı İlçe Başkanı Mehmet Davarcı, “Şehit Lider'imiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun şehadetinin üzerinden 9 yıl geçmesine rağmen hala bir adım dahi yol alınamamıştır. Adeta bizimle alay ediyorlar” dedi.

Davarcı, “Görünen odur ki, bizler daha yıllarca mahkemeye gider geliriz. Çünkü bu suikastın ucu birçok kişiye dokunuyor. Ya adaletin varlığına inanmaya devam edip bir 9 yıl daha mahkeme koridorlarında sürüneceğiz, ya da milletin vicdanını adaletin terazisi bilip gereğini milletten bekleyeceğiz” dedi.

Gelinen merhalede Muhsin Yazıcığlu’nun faillerinin gerçek manada yargılanması ve hak ettikleri cezaları almaları için tüm yurt genelinde hukukun dışına çıkmadan farklı metotlarla eylem ve protestolar yaparak gündem oluşturup milletin hafızasını yenilemeli ve mevcut iktidara baskı yapılması gerektiğini ifade eden Davarcı, şu ifadeleri kullandı:

“İktidar ile bağ kuramayanlar olabilir lakin yaşadığımız bütün travmalar bu iktidar zamanında oldu ve bu dosya istenilse bir yılda aydınlatılabilirdi. Ancak iktidar kanadının umurunda dahi olmadığını görüyoruz! Soruyoruz: Onlarca delil, belge, bilgi varken neden bir adım dahi yol alınamıyor? Kim ne ekerse onu biçer, eden mutlaka bulur! İnşallah gün gelecek, bizler ve koca yürekli Alperenler yapılan tüm yanlışların hesabını soracaktır. Yüce Allah, bizleri muvaffak eylesin.”

424 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231